eskort samsun

ÜNYENETHABER

Müftü BAŞSAN, 170 Hacı Adayına Seminer Veriyor

Müftü BAŞSAN, 170 Hacı Adayına Seminer Veriyor
02 Haziran 2015 - 18:57

VİDEO HABER

Adsız

2015 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve özel şirketlerle Hacca gidecek olan 170 Hacı adayına, Ünye Müftülüğü tarafından 3 günlük eğitim semineri veriliyor.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x300Bu 3 gün sürecek olan eğitim semineri kapsamında,  birinci gün Gülyalı İlçe Müftüsü Kemal MENCAROĞLU, ikinci gün Ordu İl Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU ve son olarak’ta üçüncü gün Ünye Müftüsü Vedat BAŞSAN tarafından Ünye Merkez Kız Kuran Kursu toplantı salonunda verilen eğitim seminerinde, Hacı adaylarının yapmaları gereken işlemlerle ve dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili bilgiler verildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ünye Müftülüğü personeli Veysel KARTAL,

”Ünye’den 2015 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve özel şirketlerle toplam 170 kişi hacca gidecek. Gerek Diyanet İşleri Başkanlığı, gerekse özel şirketlerle Hacca gidecek olan hacı adaylarımıza Merkez Kız Kuran Kursu toplantı salonunda 3 günlük bir eğitim veriyoruz. Bu eğitim semineri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ordu ve Ünye Müftülüğü aracılığıyla hacı adaylarının hacda yapacakları iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme amacı ile gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ilk gün ki semineri Gülyalı İlçe Müftümüz Kemal Mencaroğlu, ikinci gün İl Müftümüz Mustafa Kolukısaoğlu ve üçüncü gün Ünye Müftümüz Vedat Başsan vermektedir.

Son gün ise hacı adaylarına, orada yaşanabilecek  sağlık problemleri ile  ilgili konular hakkında İlçe Toplum Sağlığı Merkezinden doktor gelerek onları bilgilendirecektir. Ardından ise İlçe Vaizimiz kadınlara yönelik orada yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler verecektir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-