eskort samsun

ÜNYENETHABER

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…
03 Haziran 2015 - 17:25

EKİPLER ALTINORDU DA…

manset

Ordu Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan ihale sonrasında 752 km.lik sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi de kendi ekip ve ekipmanları ile sağlıklı yolları hayata geçiriyor.

yunus_emre-21-214x300 Numan KurtulmuÅŸNECATİ ÇİÇEK CADDESİ ASFALTLANIYOR…

Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince sürdürülen çalışmalarda Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi Necati Çiçek Caddesinde çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu 1200 metre olan yolu kısa bir süre içerisinde hizmete sunmayı hedefliyor. Bölgenin önemli arterlerinden biri olan Necati Çiçek caddesinde asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından  trafikte önemli bir rahatlama yaşanacağı beklenirken, peyzaj uygulamasının da  yapılacağı belirtildi.

KARADENİZ CADDESİ VE 323 NO’LU SOKAK TA ASFALTLANIYOR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri Altınordu ilçesinin iki önemli arterinde daha asfalt uygulaması yapacak. Toplam uzunluğu 180 metre olan Yeni Mahalle Karadeniz Caddesi ile uzunluğu 220 metre olan Yeni Mahalle 323 No’lu Sokakta da Altınordu Belediyesi ekiplerince kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanmasının ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince sıcak asfaltlama çalışmalarına başlanacak.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-