eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE EVLADINA SAHİP ÇIKTI

ÜNYE EVLADINA SAHİP ÇIKTI
03 Haziran 2015 - 23:59

Siyasetin Çınarı, Ünye’nin Evladı Halkı İle Buluştu

Adsız

03.06.2015 Çarşamba günü, Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen mitingde Başbakan Yardımcısı Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Ünyeli hemşerileriyle bir araya geldi.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x300

Halk Cumhuriyet Meydanına Sığmadı

Başbakan Yardımcısı Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif ERGÜN, Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur ÇELENK, Ak Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan ŞENER, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay ÇANAK, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Şakir ÇOBAN, Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT, Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han ÜNAL ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen mitingde meydanlar doldu taştı gönüller birleşti.

Tüm Ünye’nin huzuruna çıkan Kurtulmuş, halkı selamlayarak konuşmasına başladı;

“CHP ve MHP çalıştıkça AK Parti’nin oyları arttı”

CHP ve MHP kendi iktidarları üzerine değil, HDP’nin barajı geçmesi üzerine bir seçim kampanyası yaptıkları için sağ olsunlar, bize destek oldular.

AK Parti adına seçim kampanyasının başarılı ve keyifli geçmesinin iki temel nedeni var. Bunlardan birincisi CHP ve MHP’nin tek başlarına iktidar olmaktan bahsetmemektedir. “

“Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli’den siz hiç ‘tek başımıza iktidar olacağız’ diye bir söz duydunuz mu?”

Kurtulmuş, muhalefet partilerinin HDP’nin barajı geçmesi umudu içerisinde olduklarını dile getirerek, “CHP’liler de iktidar olacaklarına inanmadıkları için diyorlar ki ‘HDP şöyle bir barajı aşsın da bizler o zaman koalisyon ortağı oluruz’. Yani ağızlarına gelse söyleyecekler de milletin yüzüne söyleyemiyorlar. Onun için CHP ve MHP kendi iktidarları üzerine değil, HDP’nin barajı geçmesi üzerine bir seçim kampanyası yaptıkları için sağ olsunlar, bize destek oldular.

Kendileri adına kampanyanın başarılı ve keyifli geçmesinin ikinci temel unsurunun, muhalefetin ‘yapacağız, edeceğiz’ demesi olduğunu ifade eden Kurtulmuş konuşmasında, AK Parti’nin ise ‘yaptık, hizmete açtık’ diyebilme avantajına sahip olduğunu kaydetti.

“Biz yaptıklarımızı gösteriyor ve yapacaklarımızı söylüyoruz”

CHP’nin son dönemde açıkladığı projelere yönelik eleştirilerde bulunan Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz her gün bu ülkeyi daha ileriye götürecek projeleri yapıyoruz. Biz yaptıklarımızı gösteriyor ve yapacaklarımızı söylüyoruz. Bunlar da ‘Ey ahali ne olur, ver bana Yarabbi bir koalisyon’ diyerek neredeyse duaya çıktılar. Bu memlekette size koalisyon falan çıkmaz. Bu memleketten hele HDP ile size koalisyon hiç çıkmaz. Neden biliyor musunuz? 2001 yılında bir tarafta Devlet Bahçeli, bir tarafta Ecevit, ortada da Sayın Mesut Yılmaz. Üçlü koalisyon denince millet bu manzarayı hatırlıyor. Üçlü koalisyon denince başbakanın önüne atılmış yazar kasa ve krizler hatırlanıyor.”

Daha önce açıkladıkları 5 mega proje hakkında da tekrar bilgi veren Başbakan Yardımcısı Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ vatandaşlardan destek isteyerek mitingi sonlandırdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-