eskort samsun

ÜNYENETHABER

MİNİK YÜREKLER DOĞA İÇİN EL ELE VERDİ…video haber

MİNİK YÜREKLER DOĞA İÇİN EL ELE VERDİ…video haber
04 Haziran 2015 - 15:50

TEMA VAKFI ve İNÖNÜ İLKOKULU İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

ad

05.06.2015 tarihinin Çevre Günü olması dolayısıyla İnönü İlkokulu ve Ünye Tema Vakfı organizasyonunda Okul öğrencileri, öğretmenleri ve velilerin katılımı ile ”Çevreyi hor gören geleceği zor görür” sloganı ile bir yürüyüş düzenledi.

yunus_emre-21-214x300Düzenlenen bu yürüyüş Ünye Cumhuriyet Meydanından başlayıp Hükümet Caddesi boyunca ve Hanboğazı mevkinden dönülüp Belediye Caddesi güzergahından devam ederek tekrar Ünye Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Bu organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan İnönü İlkokul Müdürü Veysel SADAN ve İnönü İlkokulu Öğretmeni Songül Akkaya, Orman haftasında okullarında fidan dikimi gerçekleştirerek Tema Vakfıyla işbirliği içerisine girdiklerini ve Çevre gününde de bu işbirliğin devam etmesini istediklerini söyledi.

İnönü İlkokul Müdürü Veysel SADAN;

”Çevre günü etkinlikleri kapsamında Tema Vakfı ile birlikte toplumdaki çevre bilincini geliştirmek için bir organizasyon gerçekleştirdik.  Bu etkinliğe 3 tane sınıfımız ve 100 civarında öğrencimizle birlikte katılıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulunurken kendileriyle işbirliği yapan Tema Vakfı başta olmak üzere yürüyüşe katılan herkese teşekkürlerini iletti.Numan KurtulmuÅŸ

İnönü İlkokulu Öğretmeni Songül AKKAYA;

”Bizler İnönü İlkokulu olarak Tema ile işbirliğimiz Orman Haftasında başladı. ”Ağacım olur musun” kampanyası adı altında düzenlemiş olduğumuz tohum dikimi etkinliğimiz ile başlamıştı. Ve istedik ki Çevre Gününde de bu işbirliğimiz devam etsin. Küçük çocuklarımızla bu etkinliği inşallah gerçekleştireceğiz. Ünye’mizin bu güzel doğasını ve çevresini korumak adına insanlarımıza bir nebze olsun farkındalık yaratabilirsek ne mutlu bize.” dedi ve katılımcı herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-