eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
04 Haziran 2015 - 7:26

CHP Ünye Mitingini Gerçekleştirdi

axa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekilleri Ünye’de kendilerini karşılayan coşkulu kalabalığa karşı tarihi mitingini gerçekleştirdi. 

İktidara yürüyüş konvoyunu gerçekleştiren ,ardından Cumhuriyet meydanında toplanan Cumhuriyet Halk partisi,tam kadro hazır bulunduğu mitingde gövde gösterisi yaptı.

Milletvekilleri vaatlerini ve CHP’nin iktidar olması dahilinde yapacakları projeleri anlattılar. CHP İl Başkanı, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve CHP Ordu Milletvekili adaylarının hedefinde isimleri 17-25 Aralık yolsuzluk ve hırsızlıkları ile ayyuka çıkan AKP vardı.
“Size hiç inandırıcı geliyormu ?”
CHP Ordu Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, “Tutturmuşlar bir slogan dillendiriyorlar. Neymiş o slogan, “Onlar konuşur Ak Parti yapar” mış. 13 yıldır yapamadıkları Ünye Organize Sanayi’yi önümüzdeki dönem yapacaklarmış. 13 yıldır yapamadıkları Akkuş-Niksar yolunu önümüzdeki dönem, 13 yıldır çözemedikleri eğitim problemlerini, işsizliği, iç ve dış borcu, kadına şiddeti, emeklinin hakkını önümüzdeki dönem yapacaklarmış. 13 yıldır ne yapıyordunuz. Size hiç inandırıcı geliyor mu?” diyerek eleştirdi.yunus_emre-21-214x300
“BELEDİYECİLİĞİN B’SİNDEN ANLAMAYANLARIN YAPTIKLARI ORTADA”
CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun ise AKP’yi 13 geriye götürdüğünü ifade ederek şunları söyledi. “Belediye seçimlerinde size bu meydandan seslenişimde demiştim ki bu büyükşehir elbisesi size dar dar. Bu büyük şehir bizim sorunlarımızı çözmez. O zaman demişlerdi ki hem aday oluyor hem de büyük şehir yasasını kötülüyor. Bir yıl geçti haklı mıyım değil miyim?  Ben 20 yıldır belediyeciyim. 20 yıldır ben de bu yolu ilmek ilmek örüyorum. Şimdi belediyeciliğin B’sinden anlamayanlar, devletin bütün imkanlarını bir yıldır koydukları mesafe sizlerin gözü önünde. Ne yaptılar.  Vergileri artırdılar. Su ücretlerine zam yaptılar. Şimdi mahallelerimizdeki kendi yerli suyumuza da saati takacaklar. Yarın fındık bahçelerimizden de emlak vergisi alacaklar. Yaptıkları yolunda yol katılım bedeli adı altında sizlerden ücret alacaklar. Bize büyükşehir sadece yük getirdi. Çözüm getirmedi.
“  ÇÖZÜLEMEYEN  PROBLEMLERİN SORUMLULARI KİMDİR?”
Bizim meselemiz memleket meselesidir. Biz insanımıza hizmet etmek için buradayız. Sadece ve sadece halkımızı düşünüyoruz. Onun için proje üretiyoruz. Eğer Ünye’mizin hala bir organize sanayisi yoksa bunun sorumlusu kimdir acaba. Ordu’nun en büyük ilçesi olan Ünye’de, ekonominin bu kadar büyük olduğu bir ilçede niye Organize Sanayi’yi yapamıyorlar? Şimdi Ünye’ye çivi çakmayanlar gelip bu meydanlarda hesap vereceklerine, maalesef sadece vaatlerde bulunuyorlar. Ünye’nin aynı zamanda İç Anadolu’ya açılacak olan Akkuş- Niksar yolumuz yıllardır sadece sözde kaldı. Ama gelip bu meydanlarda vaat verme cüretinde bulunuyorlar. Biz İktidara gelir isek ilk takip edeceğimiz mesele Organize Sanayi ve Akkuş-Niksar Yolu olacaktır. Limanımızı da büyütmek durumundayız. Üniversiteyi’ daha büyük bir konuma getirmek durumundayız. Biz iktidara gelirsek 2B arazilerini 0 TL karşılığında halkımıza vereceğiz.
“HER SENE BİR OYUN İÇERİSİNDE OLDULAR”
Yıllardır Fındık üzerinde her şey söylendi. Bir sene Aflotoks oldu, bir sene az oldu, bir sene çok oldu dediler. Ama her seferinde de bir oyunun içerisinde oldular. Biz fındık üreticimizi artık bunların baskılarından kurtaracağız. Ve borsasını kuracağız. Büyükşehir yasasını mutlaka değiştireceğiz. Bu yasa benim halkıma zulümdür. Beldelerimizi yeniden açıp halkımıza direkt hizmet vereceğiz.
“KOALİSYON İSTEYEN YOK,BİZ İKTİDARA GELİYORUZ”
 
Bu meydanda birileri bizi koalisyon ile suçlamış. Ya bizim koalisyon yapacağımızı size kim söyledi. Biz iktidara geliyoruz iktidara. Siz koalisyon yaparsınız ancak. Oslo’da kapalı kapılar ardında ne konuştunuz siz önce bu halka onu anlatın. İsrail’in trenize binen kimdir. Harun gibi gelip Karun gibi giden kimdir. Bir buçuk yıl içerisinde ne çok değiştiniz. Ne kadar çok gömlek değiştirdiniz. Sevgili hemşerilerim bunların o kadar konuşulacak açığı var ki? Anlatmakla bitmez. Onun için gelin 7 Haziran’da CHP ile iktidara yürüyelim.” Diyerek destek istedi.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-