eskort samsun

ÜNYENETHABER

DAKİKA DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI

DAKİKA DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI
07 Haziran 2015 - 16:50

ÜNYE NET HABERİ TAKİP EDİN

AdsızJH

 Ordu ilçe ilçe Genel Seçim sonuçları merakla bekleniyor!  Ordu 7 Haziran Genel Seçimleri sonuçlarına göre hangi parti önde, Ak Parti, CHP, MHP, HDP ve SP  seçim sonuçları an be an  alınanyunus_emre-21-214x300 seçim sonuçları doğrultusunda  Ordu seçimleri “Genel Seçim Sonuçları” sayfamızdan takip edilecektir.

 Ordu’da Seçim Heyacanı!  Ordu Seçim Sonuçlarının açıklanmasını bekliyor, genel seçimlerde  Ordu kaç milletvekili meclise gidecek,  halkını temsil edecek milletvekilleri kimler olacak? Partilerin yoğun bir şekilde hazırlandığı 7 Haziran Genel Seçimleri nasıl geçti, seçim öncesi yapılan anket sonuçlarının ne derece doğru olduğu ve halkın nabzını tutuğu sorusu cevabını bulacak!

Ordu son seçim sonuçları, Ordu  kim önde, hangi ili kim kazandı, Ordu AK Parti seçim sonuçları,  Ordu CHP seçim sonuçları ve Ordu  MHP seçim sonuçları canlı izlemek için ünyenethaberi takip edin.

Ordu ili için 7 Haziran Milletvekili Genel seçimi sandıklar açılır açılmaz sitemizde yer alacaktır. Ordu 2015 Genel Seçim Sonuçları ile tüm ayrıntılar partilerin aldığı oy oranları ve detaylı istatistikler anında unyenethaber’de bulabilirsiniz.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-