eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞİMDİ ENVER YILMAZ DÜŞÜNSÜN

ŞİMDİ ENVER YILMAZ DÜŞÜNSÜN
09 Haziran 2015 - 13:47

Padişahım, Senden Büyük Allah Var

 Y

Genel seçimlerin ardından Ak Parti içindeki sıkıntılar gün yüzüne çıktı.Ordu genelinde her zaman yükseliş trendinde olan ve oyların büyük bir çoğunluğunu alan Ak Parti son seçimde ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu gösterdi.İlçe teşkilatlarıyla il teşkilatı arasında kopukluk olduğu ve bu sıkıntının sandıkta ortaya çıktığı görüldü.

Numan KURTULMUŞ’un Ordu’dan aday olması bile bu sorunların ortaya çıkmasına engel olamadı.Ak Parti il teşkilatı sandıktan çıkan sonuçlara göre sınıfta kalmış ve teşkilat olarak ilçelere yük olduğu ortaya çıkmıştır.

Ünye ve çevresinde oy oranını yükselten Ak Parti, davasına ve evladına sahip çıkmış, teşkilat olarak başarılı bir seçim geçirmiştir.

İhaneti Gördüm

Büyükşehir olan, hizmetlerde ve gelirlerde aslan payını alan, diğer ilçelere üvey evlat muamelesi yapan bir Ordu merkez yine yapacağını yaptı ve en yunus_emre-21-214x300önemli değerlerinden biri olsan Numan KURTULMUŞ’u yarı yolda bıraktı.

Şimdi bir vatandaş olarak soruyorum; “Önce Ordu’yu Büyükşehir yap, daha sonra dünyanın deniz üzerindeki 3. havaalanını Ordu’ya kazandır Ordu’yu bölgenin terminal şehri yapmaya niyet et, bütün ilçeleri merkeze köle yap, tutsun seni sırtından vursun.Bu şımarıklık mı yoksa nankörlük müdür?”

Fakat bunun sonucunda bir konuyu da görmezlikten gelemeyiz.

Enver YILMAZ Gerçeği

Enver YILMAZ’ın Ordu ve özellikle de Ak Parti için dezavantaj olduğu bir kez daha ortaya çıktı.Kamuoyunda süregelen Enver YILMAZ antipatisi ve kendisininde kurmuş olduğu Bizans oyunları neticesinde sandıktan Ak Parti yara alarak çıktı.Tek adamlık hevesinden kurtulamayan bir Enver YILMAZ’ın önümüzdeki yıllarda Ak Parti’ye daha çok zarar vereceği aşikardır.

Buradan bir sözüm de Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur ÇELENK’e, “Kimsenin etkisi altında kalmadan kişilere değil partisine hizmet etmeyi hedef edinirse başarılı olabilme imkanı artabilir.Aksi halde güvendiği ve kendisini oraya getirenle beraber gider.Ak Parti için özellikle bu seçimler kendi içinde hesaplaşma ve kendine gelme fırsatı olabilir.

Kısacası bir vatandaş olarak diyorum ki, halkı kandıramazsınız.Ancak kendiniz kanar ve buna kendiniz inanırsınız, sandıkta da bu sonuç tokat gibi yüzünüze vurur.Artık Ak Parti için kafayı kumdan çıkarma vakti geldi.”

Halkınızı sevin halk da sizi sever.

Anlayana Not; Umarım bundan sonra bütün hizmetler hak edenlere yapılır.Merkez diye diye, ilçeler hor görülmez. Sezar’ın hakkı Sezar’a verilir.

 

CİHAN ÇAKIR

10997490_10204896604128253_7553135849353819832_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-