eskort samsun

ÜNYENETHABER

Beyaz Kanatlar Sahnede…VİDEO HABER

Beyaz Kanatlar Sahnede…VİDEO HABER
08 Haziran 2015 - 19:30

Ünye İmam Hatip Ortaokulu, drama kursunun meyvesini tiyatro oyunu ile verdi.

J

Ünye İmam Hatip Ortaokulu sene başında başlatmış olduğu drama kursu sonucunda hazırlamış olduğu Beyaz Kanatlar isimli tiyatro oyununu, 08.06.2015 tarihinde Ünye Belediye Kültür Sarayında izleyenlerle buluşturdu. Kanatları siyah olan bir melek, kanatlarının beyaz olmasını istemesi üzerine dünyaya gönderilerek yaptığı iyiliklere göre istediği hedefe ulaşabilecekti. Akabinde dünyaya gönderildi ve yaptığı iyilikler üzerine muradına erdi.

yunus_emre-21-214x300Bu gösteri hakkında açıklamalarda bulunan Ünye İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ertan KARA, Ekim ayında bir drama kursu başlattıklarını ve bu kurs kapsamında ortaya güzel bir tiyatro oyunu çıkardıklarını dile getirdi.

Ünye İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ertan KARA;

”Ekim ayında başladığımız drama kursu çerçevesi etkinlikleri kapsamında ‘Beyaz Kanatlar’ adı altında bir tiyatro oyunu hazırladık. Bugün de bu oyunumuzu seyircilerimize sergileyeceğiz. Sene başında öğrencilerimizin hem kişisel gelişimi açısından hemde ikili ilişkilerinin güçlenmesi açısından böyle bir drama kursu başlattık. Başlatmış olduğumuz bu kurs sayesinde onların tiyatroyu ne kadar sevdiğini gördük ve bu çerçevede drama üzerine kurulu oyun hazırladık. Sene boyunca çalıştık ve artık sahneye çıkabilecek kapasiteye geldiğimiz anda oyunumuzu izleyenlere sergileme kararı aldık. Bugün de Beyaz Kanatlar adlı oyunumuzu seyircilerimize sergiliyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-