eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİDEN SEÇİM SONRASI İLK AÇIKLAMA

AK PARTİDEN SEÇİM SONRASI İLK AÇIKLAMA
09 Haziran 2015 - 11:19

VİDEO HABER

11401525_814686115283730_822060626495407219_n

 

Başkan Ergün”Hayır gördüklerimiz de şer, Şer gördüklerimizde bir hayır vardır”

07.06.2015 Genel seçimlerinin ardından basın açıklamasında bulunan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif ERGÜN, halkımızın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuşa sahip çıktığını ve olası bir ikinci seçimde teşkilat olarak hazır olduklarını dile getirdi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif ERGÜN;yunus_emre-21-214x300

”Değerli Basın Mensupları ve kıymetli arkadaşlar, dün hepinizin bildiği gibi vatandaşlarımız demokrasinin gereklerinden en önemlisi olan sandığa giderek seçimini yapmış ve Adalet ve Kalkınma Partisine %40,7 düzeyinde destek vererek birinci yapmıştır. Bu sonuçlardan dolayı tüm halkımızın iradesine saygılıyız.

Partimiz Ordu ilimizde de %52,92 oranında oy alarak yine birinci parti olmuş ve 3 Milletvekili çıkartmıştır. İlçemizde ise Partimiz %60,8 oy oranıyla birinci olmuş ve il genelinde iyi bir yer edinmiştir. Adaylarımıza ve Sn. Numan Kurtulmuşa sahip çıkarak bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdikleri için tüm Ünye halkına en samimi duygularımla teşekkür ederim.

Değerli dostlar; bu tabloya göre ülkemizde ya bir koalisyon hükümeti kurulacak ya da seçim hükümeti kurulacaktır. Bu da 13 yıldır süregelen istikrar ile alakalı bazı soru işaretlerini hepimizde bırakmaktadır. Bugün piyasalarda dolar belli bir düzeyde yükselmiş, borsa belli bir düzeyde düşmüş ve bu sonucun tepkilerini hemen aksettirmiştir.Siyasi büyüklerimizi gerekli çalışmalarını Ankara’da yürütmekte ve gerekli görüşmeleri yapmaktadır. Biz teşkilat olarak 2 aydır gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarımızı yürüterek seçime girdik. Bu sebepten dolayı emeği geçen, teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerime ve benimle birlikte bu yolda koşan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler ekip olarak olası bir ikinci seçime hazırız. Ülkemizin istikrarı için gece gündüz çalışmaya razıyız. Aynı zamanda her daim görevimizin başındayız ve yürütülecek olan çalışmalarda siyasi büyüklerimizin yanındayız.

Ak Parti büyük bir dava partisidir. Bu davaya inanan herkes bu yolda davalarına sahip çıkarak sonuna kadar yollarına devam edecektir. Bu sebepten dolayı kimse bu sonuçlardan kendine pay çıkarmaya çalışmasın. Türkiye’de iktidar yüzü görmemiş partilerin liderlerini televizyonlarda çocuklar gibi sevinirken görüyoruz. Neye seviniyorlar ? Başka bir partinin meclise girmesine mi ? Böyle bir iradeden bu vatana bir hayır gelmez. Bizler her zaman söyledik ve yine söylüyoruz… Bunlar Türkiye’nin bekası, selameti ve hayrı için hiçbir şey üretemeyen, insanlarımızın sağlığı, mutluluğu için zerre kadar vicdanı sızlamayan , hep birlikte silahlı örgüt savunucusu olan partiyi meclise taşımaktan gurur duyan ve bundan dolayı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanı kesilen zihniyetin ürünleridir.” açıklamalarda bulunurken  ”Hayır gördüklerimiz de şer, Şer gördüklerimizde bir hayır vardır” diyerek tüm Ünyeli vatandaşlara sevgi, saygı ve şükranlarını sunarak Allah’ın yar ve yardımcımız olmasını diledi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-