eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİDEN GÜÇ GÖSTERİSİ…VİDEO HABER

AK PARTİDEN GÜÇ GÖSTERİSİ…VİDEO HABER
10 Haziran 2015 - 12:29

AK PARTİDEN BİRLİKTELİK MESAJI

1545564_1663707997183985_2747095949093253378_n

Ak partiler tam kadro seçim sonrasında yemekte buluştular, birlik ve beraberlik mesajı verdi .Seçim süreci  yapılan çalışmalar ve seçim değerlendirmesi yapılırken, partililerde morallerin yerinde olduğu gözlendi.Muhakkak eninde sonunda Ak Parti galip gelecektir diyen Ak parti ilçe Başkanı Ergün,seçimlerde gece gündüz çalışan ak gönüllere teşekkür etti.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif ERGÜN;

”Bu akşam düzenlemiş olduğumuz bu yemeği iktidarımızın devam etmesi pozisyonunda da yiyebilirdik. Fakat Allah’ın bir bildiği var ve bizim inancımız buna saygı göstermeyi emrediyor. Muhakkak ki her şer’de bir hayır, her 11334340_10205644616788102_1828253884_nhayır’da bir şer vardır. Onun için geçmişi çok fazla irdelememek gerekir. Muhakkak eninde sonunda Ak Parti galip gelecektir.

Baktığımız zaman üzerinden daha 24 saat geçmeden pişmanlık başladı. İnternet ortamında olsun dışarıda dolaşırkenyunus_emre-21-214x300 olsun  ‘ellerim kırılsaydı da CHP veya MHP’ye oy vermeseydim’ diyen insanlarımız mevcut. Üzerinden daha 24 saat geçmeden bu söylemleri duyuyoruz ve görüyoruz. Önümüzdeki zamanlarda bir erken seçime de gidebiliriz. Bu yüzden biz daha çarıkları mızı satmadık hala duruyorlar. Bu davada biz İlçe Başkanlığı olarak çok çalıştık ve bu konuda elini taşın altına koyan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” diyerek konuşmasını yapmak üzere sözü Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a devretti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

”Ak Parti büyük bir ailedir. Ve bu aileye yönelik olarak kurulduğumuz günden bu zamana kadar tarafımıza bir çok saldırı gerçekleşti. Dolayısıyla ailemize karşı kurulmaya çalışılan kumpaslar sadece 7 Haziran seçimlerine özgü değil. Bizler inanıyoruz ki bu kumpasların üstesinden daha önce nasıl geldiysek şimdide geleceğiz. Ben şahsım ve Partim adına bu aileyi oluşturmamızda emeği geçen, bu dava uğruna bizlerle hatta bizlerden daha fazla çalışıp elini taşın altına koyan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti Ünye’de %61’in üzerinde bir oy almak sureti ile üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirmiştir. Ancak bizler Ünye’de çok daha iyisini yapabilirdik noktasında ne gibi eksiklerimiz var ve nerelerde hatalar yaptık diye düşünerek bunlar için çözüm arayacağız. Bu çözümleri de bulduktan sonra bizlere dağ taş vız gelir. Ki zaten öyle de oluyor. Dağ geliyor tünel açıyoruz deniz geliyor üzerine Hava limanı kuruyoruz. Daha önümüzde faaliyete geçireceğimiz projeler var.” diyerek Yunus Emre’nin bir dizesi ile sözlerine son verdi.

”Hak şerleri hayreyler,
Zannetme ki gayreyler,
Arif anı seyreyler,
Mevla görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.”

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-