eskort samsun

ÜNYENETHABER

KUZEY YILDIZI’NIN KADERİ YARIN BELLİ OLACAK

KUZEY YILDIZI’NIN KADERİ YARIN BELLİ OLACAK
22 Mart 2020 - 23:49


Dünyayı kasıp kavuran korona virüsü salgını dizilerin akışını da bozdu. Önümüzdeki hafta içinde birçok dizi, tedbir için yeni bölümüyle ekranlara gelmeme kararı alırken, Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı-İlk Aşk dizisinin kaderi de yarın belli olacak.
Dünyada ve Türkiye’de ölümlere neden olan korona virüsü salgını hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Vatandaşlara “evde kal” çağrısı yapılırken, diziler de salgın nedeniyle tedvirlerini üst düzeye çıkardı. Birçok dizi önümüzdeki hafta için yeni bölümle ekranlara gelmeme kararı aldı. Ordu’da çekilen ve cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın da kaderi pazartesi günü belli olacak. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı, pazartesi günü yapacağı toplantının ardından çekimlere ara verilip, verilmeyeceği belli olacak.

Çekimler tedbirli olarak devam ediyor

Dizinin yönetmeni Ersoy Güler, dizi çekimlerinin tedbirli bir şekilde kent merkezinde devam ettiğini söyledi. Çekimlere ara verilip, verilmeyeceği konusunda herhangi bir karar alınmadığını kaydeden Güler, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen korona virüsü salgınına yönelik setlerimizde gerekli tedbirleri aldık. Hijyenik bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Şu anda salgın nedeniyle çekimlere ara verilmedi. Bu konu pazartesi günü yapılacak olan toplantıyla netliğe kavuşacak. Kent merkezindeki çekimlerimizle bölümlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-