eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP’DEN TEŞEKKÜR MİTİNGİ

CHP’DEN TEŞEKKÜR MİTİNGİ
11 Haziran 2015 - 9:16

VİDEO HABER

11415526_1862554357303242_4445684005445783844_o

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Dr. Mustafa Adıgüzel teşekkür etmek  amacı ile Ordu’nun bütün ilçelerini ziyarette bulunuyorlar.Seçimlerden başarı ile ayrılan CHP seçmenine teşekkür mitingi 11334340_10205644616788102_1828253884_nyaparak selamladı.

7 Haziran genel seçimlerinde Ordu Bölgesinden Ankara’ya 2 Milletvekili gönderen Cumhuriyet Halk Partisi,  10.06.2015 tarihinde Ünye Dönerçeşme Meydanın da Ünye halkına teşekkür konuşması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı Orhan BODANCI;

“İktidarın tüm faşist baskılarına, devletim tüm güçlerine karşı koyarak ve onurlu bir şekilde direnerek birbirinden değerli 2 tane kardeşimizi Ankara’ya gönderiyoruz. Bu halkın emeğini sömürenler şunu görsün ki halkın önünde hiç kime duramaz. Bu noktada siz değerli Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş kardeşlerim hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözü Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Cemil Cebeci’ye bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Cemil CEBECİ

“Bu seçimde hem maddi hem manevi olmak kaydıyla çok zorluklar yaşadık. Fakat bu zorluklardan hiç bir zaman şikayet etmedik ve davamızın peşinden hiç yılmadan koştuk. Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisinin en büyük başarı gösterdiği il Ordu’dur ve Ordu bölgesinde de bu başarıda en büyük rolü oynayan ilçe Ünyedir. Bu sebepten dolayı ben tüm Ünyeli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Davamızda bizlerin yanında oldukları için ve bu imparatorluğun karşısında göğüs gerekerek gerekli dersi Ak Parti hükümetine vermemize katkı sağladığınız için.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa ADIGÜZEL;

“Sizlere iki söz vermiştik. Birincisi bu Ak Parti saltanatına son vereceğiz dedik. Duvarları yıktık geliyoruz. Bu saltanata son vereceğiz. İkincisi de Ordu’dan birinci parti olarak çıkacağız demiştik. Fakat bunu yapamamış olsak yunus_emre-21-214x300bile bu seçimden zaferle çıktık. Tüm imkansızlıklara rağmen Ordu’da 1 milletvekili sayısından 2 milletvekili sayısı çıkartmanız yüzde 100 başarının ta kendisidir. İnşallah önümüzdeki günlerde bu başarıyı daha da artıracağız. Ve bundan sonra da yapacağımız çok şey var. Bu coğrafyada hepimiz birlikteyiz ve üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulunurken bu seçim döneminde özverili bir şekilde elini taşın altına koyup hiç bir çıkar beklemeden kendilerinin yanında olan Ünyelilere teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit TORUN;

“Öncelikle bizleri sevgi dolu ve samimi bir şekilde karşıladığınız için ve bu seçim döneminde bizlerden daha fazla çalışıp emek verdiğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok zor koşullarda bir seçim dönemi geçirdik. Sermayeye karşı, devletin gücüne karşı mücadele ettik. Menfaate, çıkara, korkuya ve yıldırmaya karşı mücadele ettik. Fakat sizler korkmadınız ve bu mücadele sonunda zafere ulaşan taraf oldunuz.. Bir kere daha gösterdiniz ki huzur içinde, barış içinde, birbirini ötekileştirmeden ve başkalaştırma dan yaşamak istiyoruz. İki gündür Türkiye rahatladı, bir nefes aldı. Artık insanlarımız yolda yürürken daha güvenli bir şekilde yürüyor, birbirleriyle konuşurken beni birisi duyar mı diye sağa sola bakmıyor. Şu anda kamu dairelerinde, devlet malzeme ofislerinde o kağıt kırpma makinaları var ya onu yetiştiremiyorlar. Süratle evrakları yok etmeye başladılar.

Şimdi inşallah sizlerden aldığımız güçle bizlerde parlamento çatısı altında sizleri savunacağız. Burada sizlere söz veriyoruz… Kendini Ünyeli zannedenlerden daha fazla Ünyeli olacağız ve hakkınızı savunacağız.

Sevgili hemşehrilerim, ülkeyi tam uçurumun kenarından aldık. Eğer ülkemizi biraz olsun rahatlatacaksak ve bu ülkede demokrasiyi, hukuku, özgürlüğü ve  insan haklarını temsil edeceksek daha fazla çalışmalıyız. Biz insanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet etmek istiyoruz. Bugünden itibaren nerelerde eksik şeyler yaptık ve artık daha iyisini nasıl yapabiliriz onun çalışmaları içerisine gireceğiz.  Ben bizlere oy versin veya vermesin bütün hemşehrilerimizi kucaklıyorum ve onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-