eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖNCE KENDİ ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYACAĞIZ

ÖNCE KENDİ ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYACAĞIZ
12 Haziran 2015 - 11:27

HTES

Her ay mutad olarak yapılan Haziran ayı Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı, İl Başkanı Uğur Çelenk’in Ankara’da İl başkanları toplantısında olması nedeniyle, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakmak Başkanlığında yapıldı.

yunus_emre-21-214x300BU MİLELTİN AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR

 

Ağırlıklı olarak seçim değerlendirmesinin yapıldığı toplantının açış konuşmasını yapan İl yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakmak , seçimlerde il teşkilatı, ilçe başkanları ve İlçe Belediye başkanları ve tüm teşkilatlar olarak emek verdik, çaba saffettik. Her birimiz geçmiş seçime göre % 10 oy kaybımızı gerek il teşkilatı gerekse diğer ilçelerdeki teşkilatlarımızla oturup bu konuyu enine boyuna değerlendireceğiz. Nerde eksiğimiz var? Hangi söylem ve konuşmalarımızı değiştirmeliyiz. Yarın tekrar seçim olacakmış gibi bunun üzerinde durum değerlendirmesi yapıp çalışmalar yapacağız , oy kaybımız nerden kaynaklandı neden oylarımızı artıramadık diye önce kendi şapkalarımızı önümüze koyacağız. Ordu’lu vatandaşlarımız bizden beklentisi ne idi , biz onlara neyi veremedik bunun tahlilini yapacağız diyerek. seçimler teşkilatların marifetleriyle yürütülüyor. Teşkilat varsa, parti vardır dedi.

Çakmak , Kısa sürede şunu gördük ki, bu ülkeye bu milletin Ak Parti’ye tahmin ettiğimizden çok daha ihtiyacı var. AK Parti 13 yılda yaptığı hizmetlerle adeta milletimize nefes oldu, milletimizin derdi ile dertlendi, milletimizde bizi benimsedi, son seçimlerde gösterdi ki . Daha çok gezeceğiz daha çok bunları konuşacağız, anlatacağız. bizim daha çok işimiz var. Milletin Ak Parti’ye, Ak Parti’nin de bize ihtiyacı var. Görünen o ki dinlenmek bile bizim için lükstür. Yeniden, hata yaptığımız yerleri de tespit ederek bir daha yapmamak üzere millete hizmet yolunda partimizi tekrardan iktidar etmek yolunda üstümüze düşeni yapmamız lazım dedi.

HAYAL EDİLEMEYECEK YATIRIMLAR YAPTIK

Toplantıya katılan İl Başkan Vekili, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Halil Öz, ‘de yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının 13 yıllık sürede ülkeye ciddi ve hayal edilemeyecek yatırımlar ve hizmetler yaptığını dile getirerek. son yapılan seçimlerden çıkan sonuca saygılıyız, halkımızın tercihi başımızın tacıdır. 7 Haziran seçimlerini atlatmış bulunuyoruz. Bizim için milletin iradesi her şeyin üzerindedir. Alınan sonuca üzülsek de, milletimizin verdiği karara saygılıyız. Bizlerde kendimizi yeniden gözden geçireceğiz. Seçim sonucunu vatanımıza milletimize ve Ordu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-