eskort samsun

ÜNYENETHABER

KÜLTÜR MERKEZİMİZDE SONA GELİNDİ

KÜLTÜR MERKEZİMİZDE SONA GELİNDİ
07 Nisan 2020 - 22:14

Kötü günler geçirdiğimiz bu günlerde Ünye Kültür Merkezi ile ilgili güzel haber geldi.Ak parti ilçe Başkanı Kenan Selim Argan Kültür merkezi ile müjdeyi aksam saatlerinde verdi.

Argan açıklamasında ;”Ünye Kültür Merkezimizin yapımında sona gelinerek daha önce ifade ettiğimiz üzere Bakanlığımızdan onay çıktığını, buna ilişkin olarak resmi yazının Valiliğimiz İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ulaşıp ve bu hafta içerisinde ihaleyi alan firmaya tebliğ edildi.

 Bundan sonraki süreçte yer teslimi gerekli makine ve teçhizatın alana getirilmesi olacak.

Allah’ın izniyle Kültür merkezinin temelini hep beraber atarak inşaatına başlayacağız.

Ülkemizi de etkisi altına alan küresel salgın ile milli dayanışma ruhuyla topyekün mücadele ederken aynı zamanda planlı yatırımların hayata geçirilmesi bu aziz millettin, devletin ne kadar güçlü olduğunun da göstergesidir.

Bu vesile ile her zaman desteğini bizlerden esirgemeyen başta AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Prof.Dr. Sn. Numan Kurtulmuş’a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, İl Başkanımız Halit Tomakin’e, Milletvekillerimize, bizimle birlikte ısrarlı şekilde süreci takip eden Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.


Bu gece idrak edeceğimiz Berat kandilimizin ülkemize, milletimize sağlık ve sıhhat getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-