eskort samsun

ÜNYENETHABER

CUMHURBAŞKANININ ÇAĞRISINA DESTEK VERDİLER

CUMHURBAŞKANININ ÇAĞRISINA DESTEK VERDİLER
09 Nisan 2020 - 4:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Ünye’nin dört bir yanından destek gelmeye devam ediyor.

Son olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı  Çarşısı Derneğinden Cumhurbaşkanının çağrısına destek geldi.

Çarşıda kiracı konumunda olan işletmelerden kira almama kara aldıklarını belirten 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı  Çarşısı Derneği Başkanı Halil ÖNAL ,gerekirse kampanyaya daha çok destek vermek yönünde iş yeri maliklerinden söz aldıklarını açıkladı.

Önal açıklamasına şöyle devam etti.

‘’Sayın 15 Temmuz Çarşısı işletme maliklerini ve kiracıları yönetim olarak saygı ve sevgi ile selamlıyoruz.

Yönetim kurulu olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın “Biz bize yeteriz “ kampanyasına duyarsız kalmama adına kendi bünyemizde kirada bulunan işletme malikleri ile yaptığımız görüşmelerde, kiracılardan en az bir ay kira almama izahatı yapıldı.

Bir malikin  kiracısı ile  arasında ki anlaşmazlık dışında hepsi fikrimizi olumlu yönde desteklediler.

 Hatta durumlar  iyiye gitmez , devam eden olumsuzluklar olursa daha fazla destek vereceklerini beyan eden maliklerimizde olmuştur.

Kendilerine Yönetim kurulu olarak veren el alan elden üstündür diyerek teşekkür ederiz.

 Ayrıca Cumhurbaşkanımız başlattığı kampanyaya da herkesin kendi maddi varlığınca destek vermesini gelecek günlerin çok daha güzel olması ve milletçe kaynaşmamız anlamında önemli olduğunun bilincindeyiz.

Yönetim kurulu adına bu güzel gelişmeyi bildirir ,sağlıklı mutlu bir yaşam ile gelecek günlerinizin dünden daha güzel olmasını dileriz’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-