eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci’den Çakır Medyaya Ziyaret

Başkan Demirci’den Çakır Medyaya Ziyaret
13 Haziran 2015 - 1:35

Adsız

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci bugün Çakır Medyayı ziyaret etti.Başkan Demirci ile seçim sonrası politikayı ve Akkuş’u konuştuk.Seçimlerde parti olarak istedikleri neticeyi alamamalarına rağmen ,teşkilat olarak iyi çalıştıklarını ve Akkuş’ta %60 oranında oy çizgisi yakaladıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR OLMAK BİZE OLUMLU YANSIDI

Başkan Demirci yapmış olduğu açıklamada Büyükşehirin dezavantajlarını yaşamadıklarını ve halkta bu konu ile 11295709_10153409533283846_8231664292326359318_nalakalı olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Önceden bizim gibi nüfusu az ilçeler hizmet anlayışında geri planda tutuluyordu. Büyükşehir ile beraber  imkanlar arttı, artık yol,su,elektrik ve bir çok yatırımda bütün şehir olmanın faydalarını görüyoruz.Mahallelerimizde yol çalışmaları devam ediyor,elektrik sıkıntısını ortadan kaldırmak için 3 HES ve 1 RES projelerimiz uygulamaya geçecek.Yurt,sağlık oçağı,okul ve sıçak asfalt yol çalışmalarının startı kısa zamanda verilecek.Yıllardır süre gelen Niksar,Akkuş,Ünye yolu için biz artık Niksar ve Akkuş yolu arası ile ilgileniyoruz,Akkuş Ünye arası yolu faaliyete geçirmek artık Ünye’nin vazifesi dedi.

 

PROJELER AKKUŞ’U UÇURACAK 

Yeşil hat denilen Karadeniz’in yaylalarını birleştirecek yol projesi ise ,Akkuş’un merkezinden geçiyor ve  Ordu’nun yaylarının canlanması için iyi çalışma olarak görüyorum.Bununla beraber sayın Bakanımız Numan Kurtulmuş beyin açıkladığı teleferik projeside faaliyete geçerse,Akkuş turizm cenneti olur ve bölgede ciddi  bir turizm cazibe merkezi olabilir dedi.

Biz hizmet aşkı ile çalıştıktan sonra bunun geri dönüşlerinin olumlu olacağı inkar edilemez bir gerçek. Bunun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ,halkımızın arasında dolaşıyoruz ,onları dinliyor,sorunları ile ilgileniyoruz .Şunu açıkça belirtmeliyim ki gelecek yıllarda Akkuş Ordu’nun parlayan yıldızı olmaya aday bir şehir dedi.

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ise Başkan Demirci’nin hoş ziyaretinden memnun kaldıklarını,  değerli bir siyaset adamı,çalışkan, başarılı ve sevilen bir  Başkanı ağırlamaktan mutlu  olduklarını  söyledi.Sayın Başkan İsa Demirci’ye çalışmalarında başarılar diledi.yunus_emre-21-214x300

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-