eskort samsun

ÜNYENETHABER

”BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMALIDIR”

”BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN  BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMALIDIR”
14 Nisan 2020 - 3:16

Ünye Turizm işletmecileri Dernek Başkanı Adnan Sobi, Çamlık projesinin bir an öce hayata geçirilmesi yönünde Büyükşehir Belediyesin harekete geçmesini bekledikleri açıkladı.

Başkan Sobi açıklamasında’

Ünye Turizm işletmecileri Derneği olarak, kuruluş amaçlarımızdan olan, kentimizin yaşam kalitesinin arttırılması ile ilgili çalışmaları takip etmek ve turizmci gözüyle yönetmektir.

Bu anlamda, sadece kentimizin değil Karadeniz Bölgesinin tarihine adını altın harflerle yazan ÜNYE ÇAMLIĞI Mesire ve İnsani yaşam alanımız yıllarca sürüncemede kalarak atıl bırakılmıştır. Son zamanlarda Ordu Büyükşehir Belediyemizin Altınordu’daki Boztepe, Sahil ve Cadde İyileştirmeleri, Perşembe İlçesi, Sahil tesisleri, Yason Adası ve Hoynat Adası Turizmsel İyileştirme ve Rekreasyon çalışmaları, Kabadüz Çambaşı Dağ Tesisleri, Ulugöl Yaşam Alanları, Aybastı Perşembe Yaylası Çalışmaları, Fatsa Bolaman Vadisi Projesi, Gülyalı Çikolata Tema Park çalışması gözönünde bulundurulduğunda kentimize ilgili beklentilerimiz haklı olarak artmaktadır.


Dolayısıyla ÇAMLIK RESTORAN VE PEYZAJ PROJESİ olarak Çamlığımızın girişine asılan görselin bir an önce hayata geçmesini beklerken hiçbir tarih belirtilmemiş olması üzüntülü ve düşündürücü bir algı oluşturdu. Büyükşehir Belediyemizden bir an önce hiçbir gerekçeye sığınmadan kazma vurmasını bekliyoruz.


KORONA Virüs salgını dolayısıyla ötelenmiş olan Turizm Sezonunun başlangıcını fırsata çevrilerek 2020 yılı Turizm sezonuda kentimize gelecek olan misafirlerimizin yaşam kalitesini arttıracak projenin derhal bitirilip, resmi Turizm Kimliği olan tek ilçemizin vitrininin insanlarımızın hizmetine sunulmasını bekliyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-