eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Müftülüğü Gençlerimiz Değerlerimizdir

Ünye Müftülüğü Gençlerimiz Değerlerimizdir
17 Haziran 2015 - 9:04

ÜNYE İLÇE MÜFTÜSÜ BAŞSAN GÖREVE BAŞLADI

Ünye Müftülüğün düzenlemiş olduğu ”Gençlerimiz Değerlerimizdir” projesi kapsamında Ünye Merkez Büyük Camiinde 10 – 18 yaş gurubu aralığında bulunan gençler Ramazan Ayı boyunca 5 vakit namaza katılmaları durumunda ücretsiz İstanbul ve Çanakkale gezileri ile ödüllendirilmektedir.

Program, Ramazan ayının birinci günü öğle namazı ile başlayıp, Ramazan Bayram Namazı ile son bulacaktır ve bu ödülü kazanan kişiler bayramın üçüncü günü yola çıkacaklardır.

Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Ünye Müftüsü Vedat Başsan, Gençlerimiz bizim değerlerimizdir diyerek onların camiyi tanımalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ünye Müftüsü Vedat BAŞSAN;

”Gençlerimiz Değerlerimizdir’ projesi kapsamında 10 – 18 yaş gurubu aralığında bulunan kız ve erkek çocuklarımızın Ramazan ayı boyunca 5 vakit namaza gelmeleri şartı ile Ramazan Bayramı sonunda  İstanbul ve Çanakkale gezileri ile ödüllendireceğiz. Gerçekleştireceğimiz bu gezi programları ile tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtmayı ve böylelikle gençlerimizin dini ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunarak, ülkemiz adına, vatanına, milletine, örf ve adetlerine bağlı gençler yetiştirmek amacı ile icra edeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ailelere de çağrı da bulunan Ünye Müftüsü Vedat Başsan, çocukların ailelerden cesaret alması gerektiğini ve ailelerin bizzat onları teşvik etmesi gerektiğini söyledi.

”Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır. Gelecekte yaşanabilir bir Türkiye için çocuklarımızın eğitimi çok önem taşımaktadır.  Annesine, Babasına saygılı, vatanına, milletine ve dinine faydalı bir gençlik geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimizin hayata daha güvenle bakmalarını sağlamak adına bizlere yardımcı olmanızı ve programa çocuklarınız ile birlikte sizlerinde katılmasının faydalı olacağını düşünüyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-