eskort samsun

ÜNYENETHABER

İFTARLARI İFTARIMIZ OLSUN “

İFTARLARI İFTARIMIZ OLSUN “
16 Nisan 2020 - 1:23

Ünye El Ele Derneği yaklaşan  Ramazan nedeniyle   fakir ve muhtaç insanların  sofralarında bereket olmak amacıyla kampanya başlattı.

Dernek, hayırseverlerin yardımları ve desteği ile Ramazan boyunca sürecek olan ” İFTARLARI İFTARIMIZ OLSUN ” kampanyası başlatırken ,’’İSTER 1 KİŞİYE İSTER 500 KİŞİYE GÜCÜNÜZ NEYE YETERSE destek bekliyoruz ‘’diyen Dernek Başkanı Fatih Uygun gazetemize açıklamalarda bulundu.

Uygun,’’ Ünye Elele Derneği olarak Vefa Sosyal Destek Grubu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile koordinasyon içinde çalışarak vatandaşlarımıza bu yasaklı süreçte de yardım etmeye çalıştığımız gibi, yaklaşan Ramazan nedeniyle Aşemizden ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz.Zaten Aşevinden yıl boyunca süre gelen yemek dağıtımımız devam ediyor.

Bu konuyla ilgili hayırseverlerden destek bekliyoruz.’’Bir kişinin yemeği 7 lira olarak hesapladık. İster 1 kişiye ister 500 kişiye gücü  neye yeterse yardımlarını  bekliyoruz.

Akrabalarımızı ,dostlarımızı, komşularımızı ve ulaşabildiğimiz muhtaç kardeşlerimizi koruyup kollayalım RABBİMİZİN Rahmetine ve merhetine layık olmaya çalışalım’’dedi.

Uygun  son olarak sözlerini NUR suresi 22 Ayetiyle bitirdi. “Sizden, faziletli ve varlıklı olanlar, yakınlara, yoksullara ve Allah yolunda hicret edenlere vermekte eksiltme yapmasınlar, affetsinler ve hoş görsünler. Allah’ın sizi bağışlamasını sevmez misiniz? Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-