eskort samsun

ÜNYENETHABER

FIRINLARA MASKE DAĞITIMI YAPILDI

FIRINLARA MASKE DAĞITIMI YAPILDI
19 Nisan 2020 - 12:59

Ordu Büyükşehir Belediyesi, insanların en temel ihtiyacı olan ekmeğin üretimi yapılan fırınlara maske dağıtımı gerçekleştirmek amacıyla fırıncılar odasıyla birlikte harekete geçti.

Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, ilçe fırıncılar odaları aracıyla Altınordu’ya 1.000, Fatsa’ya 360, Ünye’ye 300 olmak üzere toplamda 1.660 adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.

“MASKE DAĞITIMIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

En temel ihtiyaç olan ekmeğin vatandaşların evine sağlıklı bir şekilde ulaştırılması için çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bu zorlu süreçte tek amacımız vatandaşlarımıza sağlıklı ve temiz ortamlar oluşturmak. Bu anlamda da ekiplerimiz her an teyakkuzda bekleyerek vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmakta. Sizler de biliyorsunuz ki Korona Virüs tedbirleri kapsamında gıda sektöründeki iş yerlerini her gün denetleyip uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan ekmeği sağlıklı bir şekilde evlerine ulaştırmak amacıyla da çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizin fırıncılar odalarına ulaşarak onlar aracılığıyla ekmek üretiminin ve satışının gerçekleştirildiği fırınlarımıza maske dağıtımı yapıyoruz. Şu ana kadar ekiplerimiz Altınordu, Fatsa ve Ünye’de toplamda 1.660 adet maske dağıttı. Maske dağıtımımız bu zor süreçte artarak devam edecek. Sizlerin sağlığı için biz dur durak bilmeden çalışıyoruz. Lütfen sizler de zorunlu olmadıkça evden çıkmayın. Bu virüsü güç birliğiyle yeneceğiz. Güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-