eskort samsun

ÜNYENETHABER

ATİK “ZOR ZAMANDA HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

ATİK “ZOR ZAMANDA HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
21 Nisan 2020 - 14:33

Ordu’da ihtiyaç sahibi vatandaşların zor durumda kalmaması için harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi, tüm imkânlarını seferber ediyor.

Bugün Ünye’de dağıtılacak gıda kolileri geldi. Yardım paketleri Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi getirilerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Adem Atik ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Ofisi Özel Kalemi Erkan Koç nezaretinde araçlara dağıtılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Başkan Atik gazetemize yaptığı özel açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti Atik Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda hazırlanan 200 gıda kolileri, 26 personel ve 13 araçla kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.Şuanda itibaren ekiplerimiz çalışmalara başladılar.

Biz göreve gelirken gönül belediyeciliği yapacağız demiştik. Hayata geçirdiğimiz çalışmalar bunun en somut örnekleridir. Bizim amacımız gönüller yapmak, halkımızla gönül köprüleri kurmak, zor zamanlarında yanlarında olmak, iyi günlerinde birlikte gülmekti. Vefa Destek Grubu’ndan gelen ve kendi kayıtlarımızda mevcut olan vatandaşlarımızın yanı sıra belediyemize başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyoruz. Bizlerin selamı ile vatandaşlarımıza ulaşan gıdalar yüzleri gülümsetirken, edilen hayır duaları da bizleri memnun ediyor” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-