eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SÜPER MİNİKLER BELEDİYESPOR’U UÇURUYORLAR

SÜPER MİNİKLER BELEDİYESPOR’U UÇURUYORLAR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
15 Haziran 2015 - 4:03

Belediyespor Alt yapısı Gümbür Gümbür Geliyor

Adsız

 

U-11 Takımlarının mücadele verdiği 3lü guruplarda Ordu’da ki playofflara kalacak takımlar belirlenmeye başladı. 3 guruba ayrılan ligde, her gurupta 4 ile 5 takım bulunuyor.

Bugün Ünye Cevizdere Spor Tesislerinde, iki Ünye ekibi olan Ünye Belediye Spor ve Ünye Futbol Kulübü   karşı karşıya geldi.Gruplarda son iki haftaya girilirken ,bugün oynadığı güzel futbolla ve aldığı galibiyetle playoffa katılmayı ilk garantileyen takım Ünye Belediyespor oldu.

Ünye Belediyespor hafta sonu Fevzi Çakmakspor ardında Ünye futbol kulübü ile karşı karşıya gelerek çok fazla  efor sarfetti.

Fevzi Çakmakspor maçına ,Arif Bacacı ve Cihan Özal yönetiminde çıkan  Ünye Belediye Spor, Kalede Emir Batuğ Çakır,defansta Kadir,Bedirhan , Arda, ortada Utku, ileride ise Muhammet,Mustafa Tuğra Çakır ve Alperen kadrosu ile mücadele etti.Sahadan rahat bir oyunla farklı skor alarak galip ayrıldı.

Ünyebelediyespor 9-1Fevzi Çakmakspor

Alperen 4gol,Mustafa Tuğra 2 gol,Muhammet 1gol,Utku 2 gol atarak adeta sahada yıldızlaştılar.

Haftanın Son Maçı Gurubun Kader Maçı Oldu

Ünye Belediyespor bu galibiyetin ardından Ünye Futbol kulübü ile karşı karşıya geldi.Her  iki takım için playoffa yunus_emre-21-214x300katılmalarını belirleyecek bir maç olarak kader maçına çıktılar .Bunun bilincinde  sahada var güçleri ile mücadele eden her iki takım oyuncuları ,izleyenlerin beğenisini ve taktirini aldılar.

Maça  Ünye Belediyespor 3 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 9 puanla rakibinin 3 puan önünde çıktı.

Ünye Futbol kulübü ise 2 galibiyet 2 mağlubiyetle 6 puan toplayarak playof  şansını devam ettirmek için sahaya çıktı.

Maç oldukça çekişmeli geçerken ,küçük futbolcular izleyenlere heyecanı dorukta harika bir maç izlettiler.Mücadeleye hızlı başlayan Ünye Futbol kulübü 10 dk.Tolga ile maçta öne geçti.Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Belediyespor eşitlik golünü Muhammet’in ayağında buldu.Art arda gelen rakip ataklara kalesini gole kapatan Ünye Belediyespor kalecisi Emir Batuğ Çakır ,ilk yarının bu sonuçla kapanmasını  ve takımının ayakta kalmasını sağlayan isim oldu.

Maçın 2. yarısında sahada bambaşka bir Belediyespor vardı,kısa süre sonra iyi ve baskılı oyunun semeresini 40.dk Bedirhan Yıldız’ın attığı gol ile aldılar.Baskılı oyununu devam ettiren Belediyesporu minikler rakibe tehlikeli anlar yaşatırken 3.gol şansını kullanamadılar.Ve maç bu sonuçla bitti.Ünye Belediye Spor 2- 1 Ünye Futbol Kulübü

Bu galibiyetle gurubunu lider olarak tamamlamayı garantileyen Ünye Belediyespor Antrenörleri Cihan Özal ve Arif Bacacı;

Bizim amacımız iyi bir Belediyespor alt yapısı oluşturmak.Sezon başından beri titizlikle çalışarak ,oyuncuları tek tek araştırdık,taradık,bulduk ve bir takım oluşturduk.Ve bu oyuncularda bizleri mahcup etmediler gurupları başarı ile bitirdiler.Simdi sıra Ordu’da ki playofflar ,amacımız orada tecrübe kazanmak ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek.Bizler hocaları olarak onların her sorunu ile ilgileniyoruz ve yeteneklerini çıkartacak çalışmalar yaptırıyoruz.Asıl amacımız Ünye Belediyespora ve Türk futboluna oyuncu kazandırmak dediler.Ayrıca kendilerinde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ve kulüp Başkanı Bekir Şimşek’e teşekkür ederken ,  bu süper gençleri izlemeye davet ettiler.

 Ünye Belediye Spor 2- 1 Ünye Futbol Kulübü

 Ünye Belediye Spor

Emir Batuğ Çakır, Talip,Bedirhan , Arda,  Utku,  Muhammet,Bedirhan Yılmaz  Alperen 

ANTRENÖRLER: Arif Bacacı,Cihan Özal

 

Ünye Futbol Kulübü

 Ahmet , Cengiz,Salim , Emirhan, Muhammet , Ata,Tolga,  Efe 

ANTRENÖRLER:Cağlar Çakır,Muhammet Kışla

11419912_10205682839743652_1427494366_n11246175_1603044056601459_6406764133914971904_n

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P