eskort samsun

ÜNYENETHABER

TBMM’ nin AÇILIŞININ 100. YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

TBMM’ nin  AÇILIŞININ 100. YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
23 Nisan 2020 - 0:24

23 Nisan 1920, Ankara’da TBMM’nin açılışı ile‘’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’’ilkesi ile Egemenliğin millete verildiği ve Mili Mücadele Hareketi’ nin yeni bir Türk Devletini kurduğu tarihi bir gün olmuştur.

Ulu önder Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığıbu günü 23 Nisan’ları bayram olarak çocuklara armağan etmesi çocuklara verdiği değerin, duyduğu sarsılmaz güvenin ve sevginin en büyük göstergesidir.       

Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar milletin geleceğidir. Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devlet’inin teminatıdır, barışın ve umudun simgesidir.

Tüm dünyanın yaşadığıkoronavirüs (covid19)salgını nedeniyle TBMM’nin açılışının 100. Yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ımızı evlerimizde coşkuyla kutlayacağız.

Milletimizin iradesini ve ulusal egemenliğimizi temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ‘’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ’’ mız Milletimize ve Tüm Çocuklara Kutlu Olsun !..

                                                                             Mimar Sevindik DİKTEPE DEMİR

Ünye Kent Konseyi Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-