eskort samsun

ÜNYENETHABER

SEFERBERLİĞE MAYDENİM TEKSTİLDEN BÜYÜK DESTEK

SEFERBERLİĞE  MAYDENİM TEKSTİLDEN BÜYÜK DESTEK
23 Nisan 2020 - 1:22

Ünye Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve belediyelerin de destek verdiği gönül seferberliğine destek çığ gibi büyürken,Ünye’nin önemli markasından kampanyaya destek geldi.

MAYDENİM’DEN BÜYÜK DESTEK

Ünye’nin en çok istihdam sağlayan ve sosyal projeleri ile alanında farkındalık yaratan  Maydenim Tekstil Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla 300 koli gıda yardım paketi hazırladı.

Maydenim Tekstil ,Koronavirüs ile mücadelede kapsamında mağdur ve ihtiyaç sahibi olan aileler için başlatılan ve vefa sosyal destek grupları tarafından organize edilen kampanyaya 300 gıda kolisini dün akşam  teslim etti.

MAYDENİME TEŞEKKÜR

 Yardım paketlerini dağıtılmak üzere teslim alan vefa sosyal destek gurubu tarafından gazetemize yapılan açıklamada,’’ Fakru zaruret ve muhtaç içerisinde olan vatandaşlarımıza her türlü sosyal yardımı ulaştırmaya çalışıyoruz. Böyle bir ortamda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini gösteren ve bu vesileyle ilçemize 300 tane gıda paketi gönderen Maydenim Tekstil yönetim kurulu başkanı Özgür Celiloğlu’na ve firma yetkililerin teşekkür ederiz. Bu günler elbette yardımlaşma ve dayanışmayla aşılacaktır” dendi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-