eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Milli Takım Tiflis’ten Başarı İle Döndü

Milli Takım Tiflis’ten Başarı İle Döndü
editor( unyenethaber@hotmail.com )
17 Haziran 2015 - 9:13

video haber

11297797_816697275104523_791106685_n

Mücadele Sporları Federasyonumuz ve Milli Takımımız  13 – 14 Haziran tarihleri arasında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde gerçekleştireceği Uluslararası müsabakalar öncesinde, 45 Sporcu ve 15 Antrenör olmak üzere toplamda 60 kişilik bir kafile ile  Ünye’de 2 gün süren bir kamp organizasyonu gerçekleştirdi.

Ardından müsabakalar için Gürcistan’ın Tiflis şehrine giden Milli takımımız orada 15 altın, 8 gümüş ve 5 bronz madalya alarak birinci oldular. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın KUYUMCU ve Reis Spor Kulübü Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Cavit ARSLAN bu kamp ortamında kendilerinden desteklerini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR’a teşekkürlerini ilettiler.

Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın KUYUMCU;

”Mücadele Sporları Federasyonumuzun 13 – 14 tarihleri arasında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde gerçekleştirdiği Uluslararası müsabakalarda birinci olmuşlardır.

Mücadele Sporları Federasyonumuz ve Milli Takımımız bu mücadele öncesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün daveti üzerine Ünye’ye gelerek Milli takım Antrenörümüz Ömer Öztürk ve Cavit Arslan önderliğinde 2 gün kamp yapmışlardır. Ben buradan Genel Müdürlüğümüz adına Milli Takımımızı tebrik ediyorum ve bizim davetimizi kırmayıp burada bulundukları içinde kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca bu kamp döneminde bizlerden desteğini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Reis Spor Kulübü Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Cavit ARSLAN;

”Bilindiği gibi Mücadele Sporları Federasyonumuz ve Milli Takımımızın Gürcistan’ın Tiflis şehrinde gerçekleştireceği Uluslararası müsabakalar öncesinde Ünye’de 2 günlük bir kamp dönemi geçirmişlerdi. Bu kafile 45 sporcu ve 15 Antrenör ile birlikte 60 kişilik bir ekipten oluşmaktaydı. Ardından müsabakalar için Gürcistan’a gittik ve bu müsabakalar kapsamında 15 altın madalya, 8 gümüş madalya ve 5 bronz madalya alarak birinci olduk. Bizler bu kamp ortamını Ünye’de geçirmelerinde bizlere destek olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ve Ünye Kaymakamımız Mustafa Demire teşekkürlerimi iletiyorum. Akabinde bu nazik teklifimizi geri çevirmeyip Ünyemizde kamp yapmayı kabul eden Federasyon Başkanımız Sayın Özaklı’ya çok teşekkür ederim. Baktığımız zaman Ünye’de ilk defa böyle bir kamp ortamı gerçekleşti ve bizim burada yetiştirdiğimiz öğrencilerimize de birer örnek oldukları kanaatindeyim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P