eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAYVANSEVERLERİ SEVİNDİREN GELİŞME

HAYVANSEVERLERİ SEVİNDİREN GELİŞME
13 Mayıs 2020 - 22:59

Ordu valiliği’nden yapılan açıklamada köpek yaralama olayının şüphelisine adli işlem başlatıldı.

BASIN DUYURUSU

İlimiz Perşembe ilçesi Kazancılı Mahallesinde meydana gelen 5 aylık yavru köpeğin yaralanması olayı ile ilgili sosyal medyada hayvanseverler tarafından bazı paylaşımlar ve yorumlar yapılmıştır.

13 Mayıs 2020 Çarşamba günü (bugün) saat 18.30 sıralarında, Perşembe İlçemizin Kazancılı Mahallesinde ikamet eden müşteki N.K. isimli şahıs, Perşembe İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek, 13.05.2020 günü saat 02.00 sıralarında kendisine ait olan Fino melezi ırkı 5 aylık yavru köpeğini, komşusu olan şüpheli E. U. isimli şahsın döverek yaraladığını beyan etmiştir.

Köpeğin sahibi müşteki N.K., Perşembe İlçe Jandarma Komutanlığındaki ifadesinde; olayın hemen ardından köpeği tedavi ettirmek için kendi imkanlarıyla Fatsa ilçesinde bulunan ve özel bir veteriner kliniğine götürdüğünü, burada veteriner hekim tarafından köpeğin yaralandığına, kanaması olduğuna ve şok geçirdiğine dair tutanak tanzim edildiğini, konuyla ilgili daha önce Jandarmayı aramadığını ve herhangi bir müracaatının olmadığını, şüpheli şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.

Olay hakkında Perşembe Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimat doğrultusunda şüpheli E. U. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-