eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar İlk Orucunu Vatandaşlara Açtı

Başkan Çamyar İlk Orucunu Vatandaşlara Açtı
19 Haziran 2015 - 14:07

re

Ünye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Düzenlenen iftar sofrasında,  Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Adnan Menderes Anadolu Ticaret Lisesi Çok Amaçlı salonun  gelen çok sayıda vatandaşlar ile ilk iftarını açtı.

Ünye Ticaret Lisesi salonunda kurulan ve her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

yunus_emre-21-214x300Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar salona gelen vatandaşları tek tek dolaşıp selamlaşarak vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Halkla birlikte iftarını açan Başkan Çamyar,  burada yaptığı açıklamada’’ Ramazanın ilk gününü ilk orucunu sizlerle birlikte açmanın mutluluğunu gerçekleştiriyoruz.

Veren Elle Alan Eli Buluşturuyoruz

Buradaki organizasyonu sosyal yardımlaşma müdürlüğümüz tarafından gerçekleştiriyor ama hayırsever işadamlarımız tarafından ücretleri karşılanıyor. Bu vesileyle belediyemiz veren elle alan eli buluşturmuş oluyor bu vesileyle. Ben öncelikle katkı sunan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan gerçekten anlamlı. Çoğu zaman baktığımızda cebimizde bir kuruş olmadığı zaman bile mutlaka rahmetin var olduğu bir ay. Evimize gittiğimizde beş kişilik bir sofrada 10 kişi 15 kişinin doyduğu anı gözlemlediğimiz bir dönemdeyiz. Ve annelerimizin mutfaklarında çoğu zaman baktığımızda yemeklerden tüten duman, burnumuza gelen kokudur ramazan. Ve kardeşliktir, barıştır, sevgidir ramazan baktığımızda diyoruz. Hepinize afiyet olsun’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Çamyar, diğer ramazan programları için salondan ayrıldı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-