eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE ORDU’NUN ÇÖP KUTUSU MU ?

ÜNYE ORDU’NUN ÇÖP KUTUSU MU ?
22 Haziran 2015 - 9:00

Ordu çöpünü Ünye’ye döküyor.

Adsız

 

Sahil köy halkı yıllardır çözümü için uğraştıkları şehir çöplüğü için halen olumlu bir adım atılmamasından şikayetçi olduklarını belirtirken,üstüne de Ordu’nun tüm çöpünün buraya döküldüğünü görmek bizleri çözüme dair hayal kırıklığına uğrattı. Bu acı durumu  resimlerle an ve an tespit ettik dediler.

Ünye Sahil köy Muhtarı Mehmet Şensoy yapmış olduğu açıklama bölgemiz çöp konusunda yıllardır sıkıntılı, bu yunus_emre-21-214x300durum düzelir diye beklerken bu manzara yaramıza tuz biber oldu . Ünye’nin çöpü yetmiyormuş gibi simdi tüm Ordu’nun pisliği buraya dökülüyor

Muhtar Şensoy sözlerine şöyle devam etti;

biz önceki Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu döneminde de bu çöpün ve çöplüğün kaldırılması için çok çaba harcamıştık. O dönemin Başkanı Arpacıoğlu’ da her seferinde bu yılın sonu ,gelecek yılın sonu diye diye bizi oyalamış ve dönemini bitirmişti. Biz ise büyükşehir ile birlikte bu sürecin hızlandırılmasını beklerken, Ordu’nun tüm çöpünün buraya getirilmesi bizi hem üzdü hem de şok etti. Mahalle halkı olarak bu durumdan açıkçası kaygılıyız.Yetkililerden bir an önce bu rezaleti temizlemelerini ve çevreye duyarlı olmalarını istiyoruz.Mahallemizde çöp istemiyoruz dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-