eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

PLAJ FUTBOL TURNUVASINDA ÇAKIROĞLUNDAN GOL ŞOV

PLAJ FUTBOL TURNUVASINDA ÇAKIROĞLUNDAN GOL ŞOV
editor( unyenethaber@hotmail.com )
23 Haziran 2015 - 4:28

Adsız

Ramazan şenlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel Ünye Plaj Futbolu Turnuvasın da Çakıroğlu Güneş Enerjisi ilk maçında rakibi Tepe Gençlik karşısında 6 – 0’lık net bir skorla galip geldi.

Sağanak yağmur yağışı altında başlayan müsabakada Çakıroğlu Güneş Enerjisi takımı Sertaç Aydemir, Hakan Aksu, Oktay Alemdaroğlu, Salih Çiftçi, Kudret Kızaklı, Hakan Gümüş, Samet Yıldıran, Aytaç Aydemir, Yunus Yörük, Emrullah Altun, Azmihan Beslen ve Murat Yiğit’ten oluşurken, goller Yunus Yörük (2), Aytaç Aydemir (2), Azmihan yunus_emre-21-214x300Beslen (1) ve Salih Çiftçi (1)’den geldi.

Gurubun ilk maçında farklı skorla galibiyet alan Çakıroğlu Güneş Enerjisi futbol takımı Başkanı Hasan Çakır,

”Böyle  geleneksel etkinlikte bulundukları için mutlu olduklarını, amaçlarının sportmence ve içinde bulunan ayın, manevi değerleri ölçüsünde geçmesini diledi. Her ne kadar iddialı bir takım kurmuş olsak’ta önceliğimiz kupadan ziyade bu turnuvaya renk katabilmek. Şimdiden tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve centilmence müsabakalar olmasını temenni ediyorum. Sağanak yağmur altında güzel bir oyunla farklı galip gelen oyuncularımızı da kutluyor teşekkür ediyorum.Salı (bugün) aksamı oynayacağımız maça ,bütün sporseverleri davet ediyorum dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P