eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’ye İyi Gelecek

Ünye’ye İyi Gelecek
22 Haziran 2015 - 18:00

Dağ Taş Demeden Ünye Belediyesi Beton Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

ec

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Köy Kollarında Yapımı Devam Eden Beton Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Zara Mahallesi, Ataköy, Aydıntepe Ve Sofutepesi Mahallelerinde Yapımı Devam Eden Beton Yol Çalışmalarını Yerinde İnceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Mahallede Bulunan Vatandaşlar İle De Sohbet Etti.

Mahalle Sakinlerinden Orhan Sencar Yapılan Hizmetten Oldukça Memnun Kaldığını Söyleyerek Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti’’ Bizim Köyümüzün Yolu Mahallemizin En Eski Yollarından Bir Tanesidir. Yaklaşık 80 Senelik Bir Yoldur. Yaklaşık 300 Hanenin Kullandığı Bir Yoldur. 70 Senelik Bir Yol Sorununu Ünye Belediyemiz Çözdüğü İçin Ben Öncelikle Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a Çok Teşekkür Ederim’ ’Dedi.

yunus_emre-21-214x300Ünye’ye İyi Gelecek

Ünye Belediyesi Hizmet Üretmeye, Vatandaşın Gönlüne Giden Yol Yapmaya Devam Ediyoruz. Bizler Her Türlü Hizmeti Üretirken Vatandaşlarımızın En Birinci İsteği Yol Olmasının Bilinci İçerisindeyiz.

Diyerek Başkan Çamyar’’ Yaklaşık Birkaç Hafta Önce Söyledik Ki, Yolları Betonla Kalpleri Sevgiyle Dolduracağız Demiştik. Çıktığımız Yolda Bugün Ataköy Mevkiindeyiz. 250 M Üzerinde Bir Beton Yol Çalışmasını Yerinde İnceledik. Hemşerilerimizin Yoğun Bir Memnuniyeti Var Gittiğimiz Yerlerde. Planladığımız Şekliyle Mevsim Koşulları El Verdiği Sürece Yollarımızı 20 Cm Betonla Döşemeye Devam Ediyoruz. Döktüğümüz Bu Beton 25,30 Yıl Dayanıklı Beton Dur. Yol Medeniyettir. Ve Ünye’de Bizim 1350 Kmlik Yol Ağımız Var.

Yol Medeniyettir.

Özellikle Belde Belediyeler, Mahalleye Dönüşen Yörelerimizde Ciddi Manada Yola İhtiyaçları Var. Dolayısı İle Biz Yolların Medeniyet Olduğunu Biliyoruz. Ve Çocuklarımızın Özellikle Taşımalı Eğitim Yapılan Bölgelerde Bu Yollardan Her Gün Minibüsler İle Taşıma Araçları İle Gittiğini Biliyoruz. Aradan Belirli Bir Zaman Dilimi Geçtikten Sonra Son Derece Güzel Bir Şekilde Ulaşımları Temin Edip Ünye’mize Rahatça Kavuşmalarını Temin Etmiş Olacağız. Bu Beton Yolların Devamında Da Malzemeli, Bakımla İlgili Birçok Yerde Çalışmalarımız Devam Ediyor. Toplam Yılbaşına Kadar Planlamamız İçerisinde 9 Milyonluk Yol Planladık 2015 Yılı İçerisinde. Diğer Hizmetlerimiz Alabildiğince Devam Ediyor. Tabakhane Deresinin Kenarında Kara Yoluna Planlattığımız, Çalışmalar Devam Ediyor. Emeği Geçen Tüm Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyorum’’ Şeklinde Konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-