eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BÖYLE ANILMAMALI

ÜNYE BÖYLE ANILMAMALI
20 Haziran 2020 - 9:29

Moda TV/FM sahibi Ahmet Bölükbaş’a yapılan saldırının  tüm basın camiasına yapıldığını belirten (KARTEGDER) Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler derneği Başkanı Cihan Çakır, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını istedi.

Çakır yaptığı açıklamada “ Daha öncede saldırıya uğramış biri olarak ,meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum.

 Bu saldırı aslında dürüst gazetecilik yapan tüm basın mensuplarını yapılmıştır.

 Mesleğini icra eden arkadaşımızın böylesine saldırıya uğraması hele de bir şehrin Belediyesinde en üst pozisyonda görevli olan kişilere yakışmayan hareketler  bizleri derinden üzmüştür.

Her ne olursa olsun  böyle bir saldırıyı asla kabul edemeyiz.

Burası hukuk devletidir.

Yüzlerce kişinin şahit olduğu Atatürk parkı sosyal tesislerinde meydana gelen elim olayın açıklanacak tarafı yoktur.Bu olayada sayın Ünye Belediye başkanına ve ekibine sesleniyoruz gazeteci arkadaşımıza yapılanlar ve yaşananlar ne size nede Ünye’ye yakışmamıştır.Varsa bir sorun hukuk her zaman ilk ve son başvurulacak mercidir.Kaba kuvvet asla kabul edilemez.

SÖZDE GAZETECİLER KAFALARINA KUMA GÖMERKEN,BİZ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Saldırıya maruz kalan kim olursa olsun, böyle bir olayı yaşayan ve meslek camiam tarafından çıkar ilişkileri nedeniyle yalnız bırakılan bir gazeteci olarak ,sayın meslektaşımın durumunu iyi anlıyor ve yapılan saldırıyı tekrardan kınıyorum.

Bizim kimseyle alıp veremediğimiz yoktur ,sadece bu tür olaylara tahammül etmemiz ve görmezden gelmemiz asla mümkün değildir.Bu ve benzeri olaylar karşılıksız kalmamalı, bunu yapanlar, kim olursa olsun hesabını vermelidir.Çünkü şiddetin açıklanacak tarafı yoktur ve Ünye bu tür olaylarla anılmamalıdır’’ifadelerini kullandı.

CİHAN ÇAKIR

KARTEGDER BAŞKANI

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-