eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
23 Haziran 2015 - 13:57

ughıuo

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, iftar yaptığı ilçeleri adeta karış karış geziyor.  Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin “19 İlçede Sokak İftarı” programı kapsamında Ramazanın her günü bir ilçede iftar yapan Başkan Yılmaz, iftar öncesi gittiği ilçelerin tüm mahallelerinde incelemelerde bulunuyor.

GECEYİ DE İLÇELERDE GEÇİRİYOR

İftar sonrası ilçelerdeki muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla toplantı yapan Başkan Yılmaz, geceyi ise iftar yaptığı ilçede geçiriyor.

Dün Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programı öncesi günün erken saatlerinde Aybastı ilçesine giden Başkan Yılmaz, burada bir dizi incelemelerde bulundu.

yunus_emre-21-214x300AYBASTI’NIN HER KÖŞESİNDE İNCELEME

Başkan Yılmaz, ilk olarak inşaatı devam eden yeni Aybastı Otogarı’nda incelemelerde bulundu. Pelitözü Mahallesi’nde, sıcak asfalt öncesi yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Yılmaz, buradan Aybastı’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Kızılot Yaylası’ndaki göleti, ardından da Perşembe Yaylası’ndaki peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra Aybastı Su Arıtma Tesisi’ndeki çalışmaları takip eden Başkan Yılmaz, Aybastı Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’dan yatırımlar ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Akşam Aybastılı vatandaşlarla birlikte iftar yapan, daha sonra ilçede muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir toplantı yapan Başkan Yılmaz, toplantının ardından geceyi Aybastı ilçesinde geçirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-