eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜTBO’DAN TANITIM ATAĞI

ÜTBO’DAN TANITIM ATAĞI
26 Haziran 2020 - 18:18

Ünye Ticaret Borsasından tanıtım atağı…!

Stratejik hedefleri kapsamında İlçemizi,bölgemizi, fındık mahsülünü tanıtmak için girişimlerini sürdüren Ünye Ticaret Borsasi 2019 yılında İzmir Ticaret borsasını ziyaret etti.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaret sonrası odadan açıklama geldi.

Yapılan açıklamada,” E-Commodity Bazaar protokolü imzalamış ve bu E. emtia satış pazarını üyelerine açmıştık. Bu yıl bir kez daha Ege bölgesinde yer alan oda/borsalara yönelik tanıtım faaliyetleri organize eden Borsamız, Edremit Ticaret Borsasını ziyaret ederek,Yönetim kurulu Başkanı Tarkan DENİZER, Meclis başkanı Ali Rıza TİMUR ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek genel konular ve yapılabilecek işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulundular.Daha sonra Başkanımız Mustafa USLU tarafından ziyaretin anısına Sayın Tarkan DENİZER ve Sayın Ali Rıza TİMUR’a şilt ve Ünye’mizi tanıtan kitap takdimi gerçekleştirildi. Borsamız adına yürütülen bu faaliyette Başkanımız Mustafa USLU, meclis üyelerimiz, Yüksel TAŞ, Halit VEYİSOĞLU, Nahit YİĞİT ve Genel Sekreterimiz Mehmet GÜR bulundu. Ziyaret sırasında ilgilerini esirgemeyen Edremit Ticaret Borsası Başkanı Sayın DENİZER’e ve diğer meclis üyeleri ile Borsa personeline teşekkür ederiz”denildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-