eskort samsun

ÜNYENETHABER

ENGİNYURT NEYİ BEKLİYOR ?

ENGİNYURT NEYİ BEKLİYOR ?
28 Haziran 2020 - 7:08

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt fındık fiyatındaki oyunlar ile ilgili, “bu yapılanlar FETÖ taktikleri ve FETÖ intikamıdır. Asıl amaç Cumhur İttifakı olup, biz bu FETÖ’cuları ifşa etmeye devam edeceğiz.” diyerek mecliste açıklamaları olay olmuştu.

Kamuoyu MHP Milletvekili Cemal Enginyurt’un açıklamalarının ardından  bu kişi veya firmaların ifşa edilmesini ve adalet önüne çıkarılmasını bekliyor.

FETÖ’CÜLER İFŞA EDİLSİN

Enginyurt gibi milliyetçi bir ismin  ‘’alayını biliyoruz,tanıyoruz, alayından hesap soracağız,ifşa edeceğiz, peşlerindeyiz, takipçisiyiz, adalet önünde de hesaplaşacağız. Türkiye Cumhuriyeti Savcılarını, İç İşlerini Bakanlığını, Adalet Bakanlığını göreve davet edeceğiz’’ sözlerini sarf ettikten sonrası isim vermemesi tepkilere neden oldu.

Enginyurt’un üstü kapalı açıklamalarını yeterli görmeyen vatandaşlar ,’’ madem bu tekelci FETÖ’cüleri biliyor neden isim açıklamadı?

Enginyurt, bu kişileri adalete teslim etmek için daha neyi bekliyor?

Sayın vekilin elinde ciddi belge olmadığı için mi isim veremedi?

Cumhurbaşkanının şüphelenseniz bile FETÖ’cüleri ihbar edin sözleri varken , bu kadar iddialı demeç üzerine Enginyurt ,savcıları harekete geçirecek mi ?

ENGİNYURT’TAN VATANİ GÖREV BEKLENİYOR

Biz Cemal Enginyurt’ta güveniyor ve vatanseverliğinden kuşku duymuyoruz.Lakin bir öncede vatan hainlerini açıklamasını bekliyoruz.Zira her geçen gün bu kişilerin boş durmadıkları yeni yeni oyunlar planladıkları aşikardır.Bu yüzden bu kişileri veya firmaları bir an önce adalet karşısına çıkarmak vatani görevdir’’dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-