eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AK MELEKLERDEN YARDIM ELİ

AK MELEKLERDEN YARDIM ELİ
24 Haziran 2015 - 6:07

11650781_820563941384523_311859180_n

Ak parti kadın kolları melekleri her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.Bu kapsamda Ramazan etkilikleri altında gerçekleştirilen organizasyonda   ve  dayanışma sayesinde bir çok muhtaç insana yardım eli uzatmaya çalışıyor.Ramazan boyunca yardım amaçlı açtıkları standa bütün hemşehrileri bekliyor  ve çorbada sizinde tuzunuz olsun diyorlar.

Kadın kolları başkanı Fatma Çalık gazetemize yapmış olduğu açıklamada ,biz gönüllü arkadaşlarla beraber Ramazan stadımızda yardıma muhtaç insanlarımız için faaliyet gösteriyoruz  ve herkesi standımıza bekliyoruz dedi.

Başkan Fatma Çalık,

“Güzel Ünye’mizde yıllardır, ‘veren el’ ile ‘alan el’ arasından aracılık yapıyorduk. Bu yıl ise bizlerde veren el olalım yunus_emre-21-214x30041istedik. Çocuklarımızı, ailemizi ve çevremizi de bu işin içine katarak, “Müslüman çevresine faydalı olandır” sözünü” manasına uygun bir yol belirledik. Bu çalışmalarımızda rabbim bize birçok ikramlarda bulundu. Hem çocuklarımıza yardım yapma duygusunu aşıladık, hem Ramazanı Şerif de ev ziyaretlerinde kardeşlerimizin dualarını aldık, hem de toplum olarak birlik ve beraberlik içinde olduk.

Bizler gördük ki hayra niyet edince melekler görünür hale geliyor ve Hızır Aleyhisselam yetişiyor. Ünye’mizde bizlere destek olmak için çabalayan çok sayıda gönlü güzel insanımız var.

Standımızda Ünye Belediyemizin katkılarıyla şuan için el emeği ürünlerimizin satışını yapıyoruz fakat bayrama yakın tekstil ürünleri de getirmeyi planlıyoruz. İftar öncesi masanızı hazırlamadan önce, iftardan sonra ise çay içmeye herkesi bekliyoruz.

Elde ettiğimiz gelirle (hasta kardeşlerimize ilaç, hastane masrafları, fatura borçları gb.) ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunacağız.

Rabbim katkı ve katılımda bulunan  tüm dostlarımızın yanında olsun.  Rabbim hepsinin niyetlerini kabul etsin.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-