eskort samsun

ÜNYENETHABER

“% 53 OY ALDIK SEVİNMEDİK, GURUR MESELESİ YAPMADIK”

“% 53 OY ALDIK SEVİNMEDİK, GURUR MESELESİ YAPMADIK”
24 Haziran 2015 - 5:07

YENİ BİR HEYECANLA, YENİ BİR AŞKLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

dfs

 

İl Başkanı Uğur Çelenk, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar programlarına katılarak hem ilçede programlara katılıyor hem de teşkilatlarla toplantı yaparak İlçenin sorunlarını istek, şikayet ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturuyor. İl Başkan Yardımcıları Halil Öz ve Ergun Çakmak’la birlikte ilçe teşkilatı ile toplantıya geçildi,

AYBASTI HER ZAMAN FARKINDALIĞINI ORTAYA KOYMUŞTUR

Bu çerçevede Aybastı’da İlçe Teşkilatı ile yaptığı toplantıda konuşan Başkan Çelenk, Aybastı her zaman AK PARTİ’ye desteğini en üst seviyede vermiştir yapılan 11 seçimin hepsinde açık ara birinci parti AK PARTİ olmuştur, son yapılan 7 Haziran seçimlerinde Aybastı % 60 oy oranı ile yine farkındalığını ortaya koymuştur. Aybastı 19 İlçe içinde teşkilatlanma bakımından, Gençliği ile, kadını ile, sandık kurulları ile, mahalle başkanları ile en başarılı ilçelerimizden biridir dedi.

yunus_emre-21-214x300ŞAKİR ÇOBAN AĞABEYİMİZ İYİ Kİ, ORDU’DAN ADAY OLDU

Çelenk, uzun yıllar iş adamı ve siyaset adamı olarak İstanbul’da görev yapan , çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başarılı çalışmalar yapan, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK PARTİ ‘de hizmetlerde bulunan görev alan, gerçek dava adamı, çok kıymetli, dürüst ve çalışkan bir ağabeyimizi geç de olsa Ordu siyasetine kazandıran AK PARTİ Genel Merkezimize , onu yetiştiren Aybastı’ya teşekkür ediyorum diyerek, Şakir Çoban ağabeyimiz iyi ki Ordu’dan aday oldu, iyi ki biz onu tanıdık ,seçim sürecinde gece gündüz demeden, benim sıram şu demeden, göstermiş olduğu üstün performansa, yaptığı çalışmalara AK PARTİ’ye kattığı değer için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

% 53 OY ALDIK SEVİNMEDİK, GURUR MESELESİ YAPMADIK

Seçim sonuçlarını da değerlendiren Başkan Çelenk, Ordu’da AK PATİ % 53 oy alarak büyük bir başarıya imza attık. Sevinmedik , başarımızla övünmedik, milletimizin bize verdiği bu desteği hiç bir zaman gurur meselesi yapmadık, her zaman milletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz . Ama bakınız diğer partilere adamlar % 28 oy aldı sevinç gösterileri yapıyorlar, bir diğeri milletvekili bile çıkaramadı seviniyorlar, bir diğer parti ikisi bir araya geldi ittifak yaptı % 3 oy bile alamadı başarılıyız diye seviniyorlar , yani bir kere daha gördük ki, bu seçim AK PARTİ ve diğerlerinin mücadelesi oldu dedi,

YENİ BİR HEYECANLA, YENİ BİR AŞKLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Çelenk, şairin de dediği gibi Bu gün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız, ne dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Dostlarım dün bitti geçti gitti. Bu gün yeni bir gün ! Diyeceğiz yeni bir heyecanla yeni bir aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-