eskort samsun

ÜNYENETHABER

SGK Müdürü Tacan Munar göreve başladı

SGK Müdürü Tacan Munar göreve başladı
02 Temmuz 2020 - 23:06

Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevine Tacan Munar atandı. Tağcan Munar Ünye’deki görevine başladı.

Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erdem Esentürk’ün Aydın ili Nazilli İlçesi’ne Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atanmasının ardından Kars ili Kağızman İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevinden Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Tağcan Munar  göreve başladı.

1969 Samsun doğumlu olanTacan Munar, İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Samsun’da tamamladı. Ön Lisans eğitimini İzmir 9 Eylül Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulunda tamamlayan Munar,  Lisans eğitimini 1996 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünde tamamladı.

3 yıldır Kağızman SGK Müdürü olarak görev yapıyordu

1995 yılında Samsun’da Sosyal Sigortalar Kurumu İcra memuru olarak göreve başlayan Munar, 2012 yılında aynı göreve şef olarak devam etti. 2014 yılında Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine atanan Munar 2017 yılında Kars ili Kağızman İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atandı.

Yaklaşık 3 yıl Kars Kağızman’da görev yapan Tacan Munar, Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erdem Esentürk’ün Aydın ili Nazilli İlçesi’ne Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atanmasıyla Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atanarak göreve başladı. Tacan Munar evli ve iki çocuk babası.

Göreve başlayan Munar, “Görev sürem içinde ekip arkadaşlarımla birlikte Ünyeli vatandaşlarımıza en etkin ve verimli hizmet sunmanın gayreti içinde olacağım.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-