eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞİMAL TESİSLERİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI

ŞİMAL TESİSLERİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI
03 Temmuz 2020 - 14:22

Ünye Şimal Tesislerinin yeni işletmecisi Ferhat DEMİRCİ, düzenlediği kahvaltı programında Ünyeli iş adamları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Programda Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan ÇAKIR ile birlikte basın açıklaması yapan Ferhat DEMİRCİ, Ünye’ye ve Bölgeye kazandırılan bu turistlik mekân hakkında bilgi verdi.

Ünye Şimal Tesisleri işletmecisi Ferhat DEMİRCİ gazetemize yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz eğitim sektörüne faaliyet gösteriyoruz. Birgünbu tesisin önünden geçerken bir girelim bakalım dedik. Girdiğimizde cennetten bir köşe ama bakımsız kalmış bir yerdi.

Düşündük ne yapabiliriz diye?

Burayı eğitimi, aileleri ve sporu birleştireceğimiz bir kompleks haline getirdik. Benim birde at sevdam vardı. Ailelerin rahatlıkla vakit geçireceği bir yer haline getirdik. Burada ki amacımız sadece haftasonu kahvaltı veren bir tesis olmak değil aynı zamanda hafta içide farklı organizasyonlara ev sahipliği yapmak.

Karadeniz, yamaç bir coğrafiye sahip olduğu için 30 dönüm; ova şeklinde, nehir kıyılarında ve orman yolunun dibinde bir lokasyon bulmak çok zor. Bizde mantıklı bir yatırım yaptığımızı düşünüyoruz.

Bu aşama da misafirlerinizi cezp edecek neler sunuyorsunuz?

İnsanlar burada tüm gününü geçirebilirler. Saat 10’da branşını yapabilir, 2’de ızgara çeşitlerini tüketebilir. Burası çocukları için çok özel bir yer ve 30 dönümle etrafı kapatılmış durumda. Burada doğa ile iç içeler. Çocukları top ve survıvor parkurunda oynayabilirler. Binicilik eğitimi aldıktan sonra nehir kenarında at safarisi yapabilirler. Bizim ilk aşamada yapabileceğimiz. Binicilik eğitimi verebilmek ve sportif faaliyetler yapabilmektir. Biz bir mekâna gittiğimizde şunu düşünüyoruz.

Konsept güzel olsun ama çocuklar bizi oraya bağlıyor. Şimale çocukları eğlendirebilirsek burayı tercih edeceklerdir. Ailelerin mutlu olabileceği bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Alabalık havuzlarımız var ama daha faaliyete geçiremedik. Orada da olta balıkçılığı yapmak istiyoruz. Baba ve oğul gelecek atacak misinasını balığını tutacak gibi. Çok yakın zamanda bölge de olmamış, olması da mümkün olmayan bir proje gerçekleştirmiş olacağız.” dedi.   

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-