eskort samsun

ÜNYENETHABER

TAVLI’DAN 2. MERDİVEN VAKASI

TAVLI’DAN 2. MERDİVEN VAKASI
04 Temmuz 2020 - 0:28

Ünye belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Belediyesini ve ekibini dev çalışmalar ve projeler pesinde koşturmaya devam ederken ,2. merdiven olayını Ünye’ye yaşattılar.

İLK İCRAAT MERDİVEN

Sıfır proje ile Başkanlık koltuğuna oturan, sadece başkalarının(OBŞB) yaptığı çalışmalar önünde fotoğraf çektirmeyi bilen , en büyük icraatı olarak Atatürk parkındaki merdivenleri gösterilen Ünye belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yine başka birini çalışmasına sahip çıktı.

Tavlı ve ekibi”Birlikte rahmet var” projesi kapsamında dev hizmete imza attılar. İşa damı İsmail ARSLAN’nın katkılarıyla Şehit Cemal Mutlu İlkokulunun bahçe zemini betonu yenilendi

Bu büyük hizmeti ,dev projeyi,essiz eseri, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin TAVLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Özgür TOKGÖZ,Ak parti İlçe Başkanı Sayın Kenan ARGAN ile Ak parti yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri dakikalarca beton dökülmesini yerinde izlediler.

TAVLI ŞÜKÜR ETTİRMEYİ ÖĞRETİYOR

Ünye belediyesinin bu çalışmalarını gören vatandaşlar ,iyi ki büyükşehir belediye var, şükür ki Hilmi Güler var.Yoksa vay memleketin haline” dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-