eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANKARA OTEL YENİ YÜZÜYLE HİZMETİNİZDE

ANKARA OTEL YENİ YÜZÜYLE HİZMETİNİZDE
04 Temmuz 2020 - 17:58

Ankara Otel yeni yüzüyle hizmete girdi.

Konaklama, restoran ve plaj hizmeti sunan Yeni Ankara Otel, işadamı Emin Çınar ve İbrahim Özertürk’ün işletmeciliğinde bugün itibariyle hizmet vermeye başladı.

Ünye Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesinde denize sıfır olan Ankara Otel, 30 oda, 2 süit oda ve 60 yatak ile faaliyet gösterecek.

Açılışta konuşan Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, “Ünye’de çok güzel bir işletme faaliyete geçmiş bulunmakta. Allah hayırlı uğurlu ve bol kazançlar nasip etsin. Ünye için çok güzel bir değer. Bu değeri yaşatmak adına işletmecilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ankara Otel Müdürü  Gülnur Kukul ise yaptığı konumada; “Ankara Otel’in Müdürü olarak  müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunmak üzere buradayım. Otelimizde 32 normal odamız, 2 suit odamız ve 60’a yakın yatağımız var. Ayrıca lokantamız ve plajımız  şuanda aktif halde. Değerli misafirlerimizi bekliyoruz.“ dedi.

Otel Ankara’nın açılış töreni Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Şimşek, işadamları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-