eskort samsun

ÜNYENETHABER

Meslek Liseleri Sivil Toplum Platformu Yöneticileri, Vali Balkanlıoğlu’nun Yanında

Meslek Liseleri Sivil Toplum Platformu Yöneticileri, Vali Balkanlıoğlu’nun Yanında
24 Haziran 2015 - 14:27

 DSC_9767

Meslek liselerini geliştirmek ve daha nitelikli hale getirmek üzere oluşturulan sivil toplum platformu yöneticileri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı M.Emre Tomakin, Ensar Vakfı Ordu Şube Başkanı Olgun Küçük, Orimder Başkanı Bergüzar Çiçek, Ordu İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Recep Azaklı’dan oluşan sivil toplum platformu yöneticileri,  yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgiler verdi.

yunus_emre-21-214x30041Meslek liselerinde ve İmam-Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin sorunlarına çözüm bulmak, ihtiyaçlarını gidermek ve daha nitelikli bir eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla kurulan sivil toplum kuruluşları olduklarını ifade eden dernek ve vakıf yöneticileri, Ordu’da önemli faaliyet ve hizmetlerde bulunduklarını dile getirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu da, “Sizler sivil toplum kuruluşları olarak, meslek liselerinin ve imam-hatip liselerinin nitelik kazanması, buralarda öğrenim gören öğrencilerin daha iyi yetişmesi, binaların donanımının daha iyi olması, dinini, diyanetini bilen ama aynı zamanda pozitif bilimlere de sahip kaliteli bireyler yetişmesi için çabalıyorsunuz. Bu konuda da bir araya gelerek güç birliği yapıyorsunuz. Bir platform etrafında toplanarak, ‘bizler daha neler yapabiliriz? Nasıl destek olabiliriz?’ bunun çabası içinde olduğunu görüyorum. Ordu’daki meslek liselerinin gelişmesi adına vermiş olduğunu katkılardan dolayı sizlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-