eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞE KOMPLO MU KURULDU ?

ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞE KOMPLO MU KURULDU ?
26 Haziran 2015 - 4:47

ZZ

AKP’yi karıştıran “Reza Zarrab’a ödül” skandalının ardından koltuk hesaplaşması MI VAR?

Önlenemeyen Yükselişe dur mu dendi? kimler bu işten karlı çıktı?düğmeye kim bastı?Kurtulmuş’un önümü yunus_emre-21-214x300kesiliyor?

Ankara kulislerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “performansından” memnun olmayan Şaray’ın, Ağustos ve Eylül aylarında yapılması planlanan kongrede AKP’nin başına Numan Kurtulmuş’u getirmeyi planladığı, “Zerrab’a ödül verme fotoğrafının” da bu planı bozmak için kurgulandığı kaydedildi.

Ankara’dan gelen haberlerde , TİM Başkanı Büyükekşi’nin Ankara’nın bilgisi dışında Rıza Zerrab’a “ödül vermesi” ve Zerrab’ın da bu ödülü almasının mümkün olmayacağı görüşü dile getiriliyor.

Aslın gözardı edilen  Rıza Sarraf’ gibi şaibeli  olduğu iddia edilen bir kişiye  ödül verilmesidir denilirken .

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından şampiyonluk ödülü verilmesi olayın perde arkasının çok derin ve önceden kurgulanmış bir plan olduğu gerçeğini akla getirmek için yeterli bir sebep olduğu hakim.

Kongre öncesi bu komplonun kurulması , bu zamanda Numan Kurtulmuş’un önünü kesme çabası olarak ortaya çıkması da manidar deniyor..

Buna rağmen taze milletvekili başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş’un olaydan sonra yaptığı samimi açıklama kamuoyunda olumlu etkiler bırakırken,Başbakanlığa giden yolda zor ve çetin bir süreçten geçeceği apaçık ortaya çıktı. Şimdilik Numan Kurtulmuş’a kurulan komplo kuranların elinde patladı diye konuşuluyor.

AdsızFIYAT

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-