eskort samsun

ÜNYENETHABER

 Ünye Belediyesi Ramazan Paketi Dağıtımı Gerçekleştiriyor

 Ünye Belediyesi Ramazan Paketi Dağıtımı Gerçekleştiriyor
26 Haziran 2015 - 5:27

Adsız

2015 Yılı Ramazan Ayı münasebetiyle 2500 ihtiyaç sahibi aileye 2500 paket gıda yardımı dağıtıldı.

Ünye Belediyesi Sosyal yardımlaşma müdürlüğü 2500 paket Ramazan paketi yardımı yaptı. Koliler halinde dağıtılan yardımlarda dört kişilik bir ailenin bir aylık temel ihtiyacını karşılayacak kadar gıda maddesi bulunuyor.

Belde ve köyler dâhil Belediye envanterinde kayıtlı,  öncelikle öksüz ve yetim, yardıma muhtaç aileler tek tek tespit edilerek yardımlar yapılmaktadır.

Ünye Belediyesi tarafından yardıma muhtaç 2500 ihtiyaç sahibine gıda yardım paketi dağıtılıyor. Belediye imkânları ve özellikle hayırseverlerin yunus_emre-21-214x300destekleri ile hazırlanan kolilerin dağıtımı başladı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptığı açıklamasında  “Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Ünye Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz.

İhtiyaç Sahibi Ailelere merhem Olmaya Çalışıyoruz

Ünye Belediyesi olarak rahmet ayında, bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Çamyar şöyle devam etti: “Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız.

Ramazan Ayı Manevi Duyguları Had Safhanın Arttığı Bir Aydır

Ramazan ayı manevi duygularının had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir aydır. İnsanı ön planda tutan bir anlayışla insanlara arasındaki diyaloğu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek, vatana millete faydalı olmak misyonumuz doğrultusunda her yıl ramazan ayının ilk günlerinde dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını arttırdığımız ramazan paketlerimizi bu yılda ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ailelerin  Duaları Yapılan Hizmetlerin Güzelliğidir

Amacımız her evde iftar vakti sıcak bir çorbanın olmasıdır. Dağıtımların ilk günlerde gerçekleşmesi ve dağıtımlarda ihtiyaç sahibi ailelerden alınan dualar, yapılan hizmetin güzelliğini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu. Ramazan ayının başta kentimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum’’. Şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-