eskort samsun

ÜNYENETHABER

YAĞIŞLARIN SEBEBİ NEDİR ?

YAĞIŞLARIN SEBEBİ NEDİR ?
26 Haziran 2015 - 5:21

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK Mİ ?

eeee

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahmini hava durumuna göre Batı Karadeniz’in Batısı, Doğu Karadeniz’in kıyıları, Samsun, Ordu ve Artvin başta olmak üzere bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının 2-3 derece azalacağı, rüzgarın ise  Kuzey ve iç yönlerden esmesi bekleniyor.

Yağışların Nedeni Nem Ve Sıçaklık

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre”Nemli hava  Karadeniz üzerinden taşınarak iç kesimlerde sıcak havayla karşılaşarak atmosfer üstündeki soğuk havayla da beslenerek bu tip yağışlara sebep oluyor, sıkışan bir hava var. Yağışların sebebi de nem ve sıcaklık.” dendi. Yağışların önümüzdeki hafta devam etmesi bekleniyor. Özellikle Cuma, Cumartesi ve Pazar yurdun büyük bölümünde yağışlar görülecek. Bu yağışların yer yer kuvvetli olmasını bekliyor.

Ünye’de beklenen 5 günlük hava durumu tahmini sıcaklıkları ise şöyle;yunus_emre-21-214x300

26 Haziran cuma günü en düşün sıcaklığın 18 derece ile yüksek sıcaklık 25 derece olması beklenirken, gök gürültülü ve sağanak yağış altında geçeceği tahmin ediliyor.

27 Haziran cumartesi sıcaklıklarda bir değişme olmazken gün içerisinde parçalı bulutlu hava durumu tahmin ediliyor.

Hafta sonunun son günü 26 Haziran pazar gününden itibaren, ay sonuna kadar günlük sıcaklıklarda bir değişme beklenmezken, gök gürültülü ve sağanak yağış devamı edeceği tahmin ediliyor.

11121319_10205768503805200_2037814321_nAdsızFIYAT

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-