eskort samsun

ÜNYENETHABER

Nedim Can ”Enver Yılmaz’a Sert Konuştu

Nedim Can ”Enver Yılmaz’a  Sert Konuştu
27 Haziran 2015 - 4:59

ÜNYE ÇÖPLÜK MÜ?VİDEO HABER

Adsız

Özellikle gazetemiz tarafında ortaya çıkarılan çöp skandalı ile alakalı tepkisini dile getiren Milliyetçi hareket partisi

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Nedim CAN;

”Köşe yazarlarımızın köşelerinde paylaştıkları bir konuyu sizler aracılığı ile Ünye kamuoyu ile paylaşmak durumunda burada bulunmaktayız.

Ünye Ordu’nun çöplüğü mü olmuş ?

Baktığımız zaman Ünye İl namzet’in de bir ilçe iken, Ordunun Büyükşehir olması ile birlikte sıradan bir ilçe haline gelmiş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sırasında hem bizim partimiz hemde bir çok kişi Ordu’nun Büyükşehir olmaya müsait bir olmadığını dile getirmişti. Fakat milletimizin iradesi Ordu Büyük şehir Belediyesin de Ünye Belediyesinin  de Adalet ve Kalkınma Partisinin Belediye Başkan Adaylarına tescili ile gerçekleşti. Ben burada öncelikle Ordu Büyükşehir Belediyesine sesleniyorum… Sayın Enver YILMAZ bey, 7 Haziran seçimleri öncesinde 1 yıllık faaliyetleriniz ile ilgili yapmış olduğunuz basın toplantılarınızda Ordu’nun çöp meselesini çözdüğünüzü ve söz verdiğiniz gibi 12 ayda çözeceğinizi söylemiş ancak 13 ayda çözdüğünüzü ifade ettiniz. Bunlar hem yazılı hem de görsel olarak Ordulu hemşehrilerimize sunuldu. Ben buradan soruyorum; çözdük dediğiniz mesele Ünyelinin yıllardır rahatsız olduğu, çözülmesi için bir çok dönem siyasilere baskıların yapıldığı ve siyasilerin bu konuyu proje bazında hayata geçirmeye çalıştığı Akçay Mevkindeki Ünye çöplüğüne Altınordu veya Ordu’nun diğer ilçelerinden  getirdiğiniz çöpleri koyarak mı çözüme kavuşturduğunuzu söylüyorsunuz ? Yani 13 aylık bir çalışma sonrasında Ünyelinin zaten sorunu olan çöpün üzerine başka ilçelerden getirdiğiniz çöpü koyarak çözdüğünüzü ifade ediyorsunuz. Bu durum öncelikle Ünyeli bireyler olarak hiçbirimizin kabul edemeyeceği bir husus.

Bununla beraber Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ve Belediye Meclis Üyelerine de buradan seslenmek istiyorum. Onların da bu hususta daha duyarlı ve böyle bir şeyin olmaması gerektiği noktasında bir kampanya başlatıp bu kampanyaya öncülük etmeleri gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-