eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vali Sonel’den, Kurban Bayramında Koronavirüs Uyarısı

Vali Sonel’den, Kurban Bayramında Koronavirüs Uyarısı
30 Temmuz 2020 - 17:14

Vali Tuncay Sonel, vatandaşların Kurban Bayramı boyunca Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uymalarını istedi.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde ve ilimizde de artış gösterdiğine dikkat çeken Vali Sonel, vatandaşlara çağrıda bulunarak, belirlenen kurallara ve alınan tedbirlere uymalarını istedi.
Özellikle Kurban Bayramı boyunca toplu bayramlaşma, öpme ve sarılma gibi geleneklerden uzak durulması gerektiğine önemle değinen Vali Sonel, selamlaşmanın mesafeli yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

“Toplu Bayramlaşma Yapmayalım. Sarılmayalım. El Öpmeyelim.”

Vali Sonel, “Kurban Bayramı geliyor. Bu vesileyle tüm Ordulu hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin mübarek bayramını tebrik ediyorum. Bu bayram lütfen dikkat edelim. Toplu olarak bayramlaşmayalım, sarılmayalım, el öpmeyelim selamlaşmayı mesafeli yapalım. Hayatımızı buna göre ayarlayacağız. Lütfen dikkat edelim” diye konuştu.
Konuşmasının devamında kamu kurumlarında kolonya dışında ikramların da kaldırıldığını söyleyen Vali Tuncay Sonel, vatandaşların yeni normale alışmaları gerektiğini ifade etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-