eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Belediyespor Olağan Kongresi Gerçekleşti

Ünye Belediyespor Olağan Kongresi Gerçekleşti
26 Haziran 2015 - 19:15

VİDEO HABER

lş

 

26.06.2015 tarihinde Ünye Belediye Kültür Sarayında Ünye Belediye Sporun olağan üstü kongresi düzenlendi. Düzenlenen bu kongrede Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin isimleri açıklanarak 2014 -2015 sezonu çerçevesinde faaliyet raporları okundu ve oylamaya sunuldu.

Ünye Belediye Spor’un yönetim kurulu listesi, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şimşek eşliğinde, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Recai Hamarat, Mustafa Çakmakçı, Salih Yağcı, Osman Sarıkahraman, Hasan Yıldırım, Cemal Arslan, Hüseyin Şener, Osman Şimşek, Erhan Eren, Mustafa Göç, Arif Ergün, Sebahattin Demirci, Hasan Yüksel, Mustafa Kadıoğlu, İbrahim Okçu, Nazım İkinci, Hasan Basri Alp ve İbrahim Cerrahoğlu isimlerinden oluşmaktadır.

yunus_emre-21-214x300Ardından önümüzdeki sezon aynı ligde mücadele edecek olan Ünye Belediye Spor ve Ünye Spor’un güçlerini birleştirmesi konusuna da değinen Bekir Şimşek, kendilerinin  bu iki takımı birleştirerek tek bir takım yapmak istediklerini ve takımın ismini de hep birlikte ortak bir karar sonucunda koyulmasını istediklerini dile getirdi.

Ünye Belediye Spor Kulüp Başkanı Bekir ŞİMŞEK;

”Ünye de genel anlamda Ünye Spor ile Ünye Belediye Spor  gibi iki güzide takımımızın aynı ligde mücadele etmesi dolayısıyla güçlerini birleştirerek tek bir takım olarak yeni sezonda lige katılması isteniyor. Bizlerde yönetim kurulu olarak bu konuyu Ünye Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımız ile görüştük. Bu görüşmelerin sonucunda onlarda bu durumdan gayet memnun olduklarını dile getirirken, konaklama konusun da da bizlere yardımcı olacaklarını söylediler. Kendileri, Cevizdere mevkinde bulunan Ünye Binicilik tesislerindeki sosyal tesisi gerekli şekilde düzenleyerek, karşısındaki sahayı da idman sahası olarak kullanılmasının mümkün olacağını söyledi.. Şahsım adına bu alanın da amatör bir takım için yeterli olduğunu düşünüyorum. Ünye daha iyilerine elbette layık ama şuanda da elimizdeki olanaklar ancak bu kadar. Baktığımız zaman önümüzdeki sezon ilçemizin iki takım da aynı ligde mücadele edecek. Bizler istiyoruz ki bu iki takımı birleştirerek tek bir takım yapalım ve ismini de hep birlikte koyalım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

VİDEO HABER YÜKLENİYOR…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-