eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan BODANCI “Ünye Ordu’nun Çöplüğü Değildir”

Başkan BODANCI “Ünye Ordu’nun Çöplüğü Değildir”
27 Haziran 2015 - 14:00

VİDEO HABER

dfs

Ordu’nun çöp sorununun Ünyeyi kirleterek çözüldüğünü belirten Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı Orhan BODANCI, konu hakkında basın açıklaması yaptı. Bodancı, yapmış olduğu basın açıklamasında yakın bir zamanda bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini ve başta Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar olmak üzere Ünye’de ki sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri bu konuda duyarlı olmaya davet ederek sessiz kalmamalarını rica etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı Orhan BODANCI;

”Son günlerde Ünye’de ilginç ve enteresan olaylarla karşı karşıya kalmaktayız. Hayalini bile kuramayacağız fakat gerçek olan durumlar yaşıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisinin onlar hayal bile edemez biz gerçekleştiririz sloganı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bunların neler olduğuna gelince de, Ünye çöplüğümüz gelişmeye başladı, sularımız kesilmeye başladı. Öncelikle buradan bu durumlara sessiz kalan Ünye Belediyesini kutluyorum.

Ordu Milletvekili Seyit Torun Ordu da çöp sorununun %80’inden fazlası çözmüştü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Ordu’da daha önce çekilmiş eski çöp görüntüleri ile haksız bir şekilde seçim kazanmıştı. Bu haksız kazanımda da Eski Ordu Belediye Başkanımız Seyit TORUN’un çöp sorununu çözemediğini iddia etmişti. Ancak bizler biliyoruz ki, şuan ki Milletvekilimiz ve o dönemin Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN geliştirmiş olduğu bir proje sonrasında Ordu’nun içinde bulunmuş olduğu çöp sorununun  %80’den fazlasını çözmüştü. Sadece ev atıkları dediğimiz atıklar ekonomiye kazandırılamıyor du fakat o da çevrede kötü bir görüntüye mahal vermiyordu. Ünye Çimentosu ile yapılan bir proje kapsamında ev atıkları diye tabir ettiğimiz bu atıklar yakılarak imha ediliyordu. Akabinde diğer atıkları (pet şişe, maden, plastik, metal, cam şişe, vs vs…) gibi şeyleri ayrıştırarak yeniden ekonomiye kazandırıyor ve Ordu Belediyesinin de bu durumdan bir gelir elde etmesini sağlıyordu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmazı tebrik ediyorum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ’ı tebrik ediyorum. Kendisi bu çöp sorununu çözümünü çok daha fazla geliştirdi. Üst geçitlere devasal pankartlar astı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesinin 1 yıllık icraatlarını anlatırken büyük bir gurur ve onurla Ordu’nun çöp sorununu çözdüğünü söyledi. Evet Ordunun çöplerini Ünye’ye taşıyarak çöp sorununu tam anlamıyla çözdü.

Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum

Ben buradan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere Ünye’de ki sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum ve bu duruma sessiz kalmamalarını rica ediyorum. Ünye Ordu’nun çöplüğü değildir. Hiç bir Ünyeli ve Ünye bunu haketmiyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

yunus_emre-21-214x300

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-