eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN BODANCI ”Ben Yaptım Oldu Mantığı ile Hareket Edilmemeli”

BAŞKAN BODANCI ”Ben Yaptım Oldu Mantığı ile Hareket Edilmemeli”
29 Haziran 2015 - 4:03

VİDEO HABER

LLLL

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı Orhan BODANCI Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan acısu çeşmelerinin sularının kesilmesi konusunda basın açıklaması yaptı. Bodancı, yapmış olduğu bu basın açıklamasında, ”Bizlerin asıl itiraz ettiği nokta ‘ben yaptım oldu’ mantığı ile hareket edilmiş olunması. Bu durumu mahalle vatandaşı ile hiç bir şekilde paylaşmadıkları için rahatsızlık duyuyoruz. Bu sebepten dolayı diyoruz ki, Lütfen yapacak olduğunuz çevreyi etkileyecek herhangi bir çalışma öncesinde vatandaşla bir istişare yapın onlarında görüşünü alın.” şeklinde ifadelerde bulundu.

yunus_emre-21-214x300Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı Orhan BODANCI;

”Bizler Büyükşehir yasası çıktığında ve Ordu bütün şehir olduğunda, kendi imkanlarımızla doğal kaynaklardan mahallemize ulaştırdığımız sulardan bile para alacaklar, su saati takacaklar ve ödeme yapılmadığı taktirde suların kesileceğini söylediğimizde insanlara bizlere gülmüştü. Fakat bugün bunun bir örneğini Fevzi Çakmak Mahallemizde yaşıyoruz.

Kesildiği için gösterilen gerekçe çok komik. ”Ünye’nin başka mahallelerine acısu veremediğimiz için Fevzi Çakmak Mahallesindeki çeşmelerin birçoğunu kesmek durumundayız. Bu zamana kadar yeten Ünye suyu nedense Büyükşehir olduktan sonra yetmez hale geldi.

Tamam… bir araştırma sonucunda böyle bir kanıya varılmış olunabilir. Fakat kesim işlemini gerçekleştirirken ben yaptım oldu mantığında değil de, en azından gelip o mahallenin muhtarına, ihtiyar heyetine, esnafına ve ya o mahallede ikamet eden vatandaşlara sorulabilirdi. Birbirine çok yakın çeşmelerimiz var bunlardan bir tanesini kapatalım diğeri açık kalsın” şeklinde bir istişare yapılabilirdi.

Bizlerin asıl itiraz ettiği nokta zaten ‘ben yaptım oldu’ mantığı ile hareket edilmiş olunması. Bu durumu mahalle vatandaşı ile hiç bir şekilde paylaşmadıkları için rahatsızlık duyuyoruz. Bu sebepten dolayı diyoruz ki, Lütfen yapacak olduğunuz çevreyi etkileyecek herhangi bir çalışma öncesinde vatandaşla bir istişare yapın onlarında görüşünü alın. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılacak olan her iyi şeyin arkasındayız, vatandaşı zor durumda bırakacak her şeyinde karşısındayız. Bunu da açık yüreklilikle ifade ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

IMG_0518

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-