eskort samsun

ÜNYENETHABER

En Benzer İkizler Yarışmasının 2.si Yapıldı

En Benzer İkizler Yarışmasının 2.si Yapıldı
27 Haziran 2015 - 14:28

Adsız

Ünye Belediyesi ve Ünye’nin Dünkü Çocukları tarafından düzenlenen Türkiye’nin “En Benzer İkizler” yarışmasının 2.si yapıldı.

Ünye Belediyesi ve Ünye’nin Dünkü Çocukları tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında “En Benzer İkizler” yarışması düzenlendi. Gecede konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Çocuklarımız geceye anlam ve değer kattılar. Umarız Ünye’nin Dünkü Çocukları’nın başlattığı bu yarışma ileri ki yıllarda tam anlamıyla gerçekten Türkiye çapına doğru yayılmak suretiyle ulusalda Ünye’den çıkmış olan bir anlam ifade eden yarışma haline gelecektir” dedi.

yunus_emre-21-214x300Geceye katılan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu da şunları söyledi: “Ünye’de Ramazan ve milli bayramlar bir başka kutlanıyor. Çok canlı, çok hareketli bir düzen var burada ve bu benim çok hoşuma gitti. Bütün ikizler birbirinden güzeller, insan bakmaya kıyamıyor. İkizler sanki Allah’ın bir hikmeti, bir mucize. Birbirlerine tıpatıp benzeyen bizim asla ayırt edemeyeceğimiz ama ailelerinin hemen ayırt ettiği insanlar.

Ramazan ruhuna uygun, birleşmeyi, kaynaşmayı, dayanışmayı sağladığından dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ı kutluyorum. Ayrıca Ünye’nin Dünkü Çocuklarını da kutluyorum. Türkiye’de ve Dünya’da örneği yok. İçlerindeki çocuğu asla yok etmemişler. Aslında biz de çocukluğumuzu çok fazla yaşayamadan bu günlere geldik ve onların arasında olmayı çok isterdik. Biz sadece böyle şeyler yapmayı hayal ederken onlar gerçekleştiriyor. Seksek oynuyorlar, ilkokul önlüğü giyiyorlar, bayramlarda kule oluşturuyorlar içlerinde 70 yaşlarında insanlar varken. Ben içlerindeki bu neşeyi hiç kaybetmemelerini diliyorum ve hepsine çok teşekkür ediyorum bu anları bize yaşattıkları için.” 10’u 12 yaş altı, 20’si 12 yaş üstü olmak üzere 30 ikizin katıldığı yarışmada benzerlikleri ile şaşırtan ikizler arasında en çok benzeyenler jüri tarafından belirlenerek ödüllendirildi.

“En Benzer İkizler” de 12 yaş altı kategorisinde birinci Beril ve Duru Sağlam, ikinci Elif ve Ecrin Gümüş, üçüncü Berrin ve Berra Baş oldu. 12 yaş üstü kategoride ise birinci Yağmur ve Damla Şen, ikinci Fatma Atay ve Ayşe Atay Hamzaoglu, üçüncü ise Tuba ve Kübra Bulat oldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-